0
0
objecten
0
0
objecten

Winkelruimte huren of kopen in Rotterdam

Rotterdam biedt het totale aanbod waar het op winkelen aan komt. Van grote commerciële ketens als Zara, H&M en Rituals tot kleine boetiekjes en gespecialiseerde winkeltjes: je vindt het allemaal in Rotterdam. Of je nu op zoek bent naar een klein winkelpand of grote winkelruimte: doorzoek eenvoudig het grootste aanbod bij Ventu.

Zowel met het openbaar vervoer als met eigen vervoer is de binnenstad van Rotterdam goed bereikbaar. Het centrum ligt op loopafstand van het centraal station en de grote winkelgebieden in Feijenoord en het Oude Noorden zijn goed te bereiken met de tram. Met de auto is de Maasstad goed te bereiken via de A4, A20, A12 en A16. Parkeren is mogelijk in een van de vele parkeergarages.

Winkelpand huren in Rotterdam

Wil je graag winkelruimte huren in Rotterdam? In het centrum, het Oude Noorden of op Zuid? Wanneer je een pand zoekt om te huren in het centrum of aan de rand van de stad houd je met verschillende zaken rekening. Is er concurrentie aanwezig en hoe is de bereikbaarheid?

Rotterdam beschikt over een groot aantal winkellocaties met een uitstekende bereikbaarheid. Natuurlijk is er het stadshart, maar je kunt ook grote concentraties vinden in wijken als Feijenoord, IJsselmonde en Oude Noorden. Kortom: de keuze aan locaties in Rotterdam is enorm!

Winkelruimte kopen in Rotterdam

Ook als je een winkelpand wilt kopen is Rotterdam een uitstekende vestigingslocatie. Doordat de stad populair is onder toeristen en dagjesmensen is er een grote groep potentiële klanten. Ideaal dus voor jouw volgende winkel!

Daarbij is de bereikbaarheid van verschillende delen van de stad uitstekend. Rotterdam beschikt over een goed openbaar vervoersnetwerk met onder meer metro-, trein-, bus- en treinverbindingen. 

Alternatieve vestigingslocaties:

Den Haag, Dordrecht, Vlissingen

De voordelen van Ventu

 Onafhankelijk: geen onderdeel van een makelaarsgroep en geen belang bij transacties

• Grootste aanbod: het totale aanbod van commercieel vastgoed, niet alleen van NVM-makelaars

 Verstand van de markt: put uit 16 jaar historische data over al het vastgoedaanbod 

• Transparant: alle informatie wordt dagelijks gecontroleerd en is te gebruiken buiten Ventu om

• Eenvoudig: vind makkelijk je kantoorpand dankzij de nieuwe manier van vinden op de website