0
0
objecten
0
0
objecten

Winkelruimte huren of kopen in Dordrecht

Het Zuid-Hollandse Dordrecht heeft bijna 120.000 inwoners en is onderdeel van de agglomeratie Drechtsteden met ongeveer 280.000 inwoners. Dordrecht heeft dus een grote afzetmarkt en is een goede vestigingslocatie voor winkels.

Daarbij is de stad gunstig gelegen aan diverse spoor-, weg- en busverbindingen. Vanuit Dordrecht bereik je eenvoudig steden als Rotterdam, Breda en Utrecht. Ideaal dus!

Winkelpand huren in Dordrecht

Winkelruimte huren in het centrum van Dordrecht of winkelcentrum Crabbehof? Het aanbod hoogwaardige winkellocaties in de stad is groot. Bovendien zijn de prijzen relatief laag en zijn er voldoende voorzieningen in de nabije omgeving.

Het grote voordeel van je vestigen in Dordrecht is de bereikbaarheid. Er zijn enorm veel mogelijkheden om de stad te bereiken. Onder meer dankzij de ligging aan belangrijke snelwegen en de aanwezigheid van een modern en uitgebreid openbaar vervoersnetwerk

Winkelruimte kopen in Dordrecht

Wil je graag een winkelpand kopen? Ook dan ben je in Dordrecht aan het juiste adres. De stad beschikt over een mooi aantal winkellocaties zoals winkelcentrum Damhof en winkelcentrum De Bieshof. Er is altijd voldoende en divers aanbod. 

Zoek door het meest complete en actuele aanbod winkelpanden in Dordrecht en filter eenvoudig op metrage en locatie. Bovendien is elk object voorzien van aanvullende informatie. Zo krijg je altijd een goed overzicht van het huidige aanbod in de stad en vind je gemakkelijk jouw volgende winkelpand in Dordrecht.

Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Schiedam

De voordelen van Ventu

 Onafhankelijk: geen onderdeel van een makelaarsgroep en geen belang bij transacties

• Grootste aanbod: het totale aanbod van commercieel vastgoed, niet alleen van NVM-makelaars

 Verstand van de markt: put uit 16 jaar historische data over al het vastgoedaanbod 

• Transparant: alle informatie wordt dagelijks gecontroleerd en is te gebruiken buiten Ventu om

• Eenvoudig: vind makkelijk je kantoorpand dankzij de nieuwe manier van vinden op de website