0
0
objecten
0
0
objecten

Winkelruimte huren of kopen in Vlissingen

Met ruim 33.000 inwoners is Vlissingen de 2e stad van de provincie Zeeland. Door haar ligging aan de Westerschelde en gezellige historische centrum is deze stad populair onder dagjesmensen. Ook kent Vlissingen een verzorgingsfunctie voor de omringende dorpen. Dit zorgt ervoor dat Vlissingen een uitstekende vestigingslocatie voor winkels is.

Winkelpand huren in Vlissingen

Als je graag winkelruimte wilt huren in Vlissingen ben je bij ons aan het juiste adres. Doorzoek eenvoudig het grootste en meest actuele aanbod winkelpanden en vind snel wat je zoekt. Elk object is voorzien van aanvullende informatie, zodat je een goed overzicht van het aanbod krijgt. Bovendien kun je direct contact opnemen met de aanbieder. Handig toch?

Winkelruimte kopen in Vlissingen

Graag een winkelpand kopen in Vlissingen? Ook dan zit je bij ons goed. Wij bieden je het meest actuele aanbod winkelruimte in Zeeland. Bovendien kun je eenvoudig filteren op locatie en aantal m² en kun je uitgebreide informatie per object bekijken. Een leuk pand gezien? Dan kun je gemakkelijk contact opnemen met de aanbieder van het pand.

Alternatieve vestigingslocaties:

Middelburg, Goes , Terneuzen

De voordelen van Ventu

 Onafhankelijk: geen onderdeel van een makelaarsgroep en geen belang bij transacties

• Grootste aanbod: het totale aanbod van commercieel vastgoed, niet alleen van NVM-makelaars

 Verstand van de markt: put uit 16 jaar historische data over al het vastgoedaanbod 

• Transparant: alle informatie wordt dagelijks gecontroleerd en is te gebruiken buiten Ventu om

• Eenvoudig: vind makkelijk je kantoorpand dankzij de nieuwe manier van vinden op de website