0
0
objecten
0
0
objecten

Bedrijfsruimte huren of kopen in Rotterdam

Met ruim 600.000 inwoners is Rotterdam de op een na grootste stad van ons land. Rotterdam kenmerkt zich door moderne architectuur en een ruim opgezet centrum met een groot aantal winkels, restaurants en andere voorzieningen. 

De stad is zeer goed bereikbaar door de ligging aan enkele belangrijke snelwegen en de beschikking over een haven en luchthaven. Daarbij beschikt Rotterdam ook over een hoogwaardig openbaar vervoersnetwerk met verschillende trein-, bus-, metro- en tramverbindingen. 

Het huren van een bedrijfsunit

Bij het vinden van geschikte bedrijfsruimte om te huren houd je met een groot aantal zaken rekening waaronder locatie, voorzieningen en prijs. Ook in Rotterdam is er genoeg keuze aan locaties: Wil je je vestigen bij de luchthaven, in de stad of in het havengebied

Op zoek naar een bedrijfspand op de Maasvlakte of zit je liever dichterbij de vele voorzieningen in de stad en ga je voor een ruimte op bedrijventerrein Delfshaven? Met zoveel keuze is het vinden van een geschikte bedrijfspand om te huren niet eenvoudig. 

Vinden en kopen van bedrijfsruimte

Op zoek naar bedrijfsruimte in Rotterdam? Ook het zoeken en vinden van een bedrijfsunit om te kopen in Rotterdam is niet eenvoudig. Ga je voor dat grote distributiecentrum direct gelegen aan de snelweg of toch liever een kleine loods dichterbij het stadscentrum? De keuze van locaties in Rotterdam is enorm.

Ook belangrijk is de aanwezigheid van voorzieningen. Wil je graag veel winkels in de buurt of hecht je meer waarde aan de aanwezigheid van openbaar vervoer? Bij het zoeken van een bedrijfspand om te kopen in Rotterdam moet je met veel zaken rekening houden. 

Alternatieve vestigingslocaties:

Den Haag, Dordrecht, Vlissingen

De voordelen van Ventu

Onafhankelijk: geen onderdeel van een makelaarsgroep en geen belang bij transacties

• Grootste aanbod: het totale aanbod van commercieel vastgoed, niet alleen van NVM-makelaars

Verstand van de markt: put uit 16 jaar historische data over al het vastgoedaanbod 

• Transparant: alle informatie wordt dagelijks gecontroleerd en is te gebruiken buiten Ventu om

• Eenvoudig: vind makkelijk je bedrijfspand dankzij de nieuwe manier van vinden op de website