0
0
objecten
0
0
objecten

Bedrijfsruimte huren of kopen in Dordrecht

Een ligging nabij de haven van Rotterdam, ligging aan enkele belangrijke verkeersaders, beschikking over een trein- en busstation en een historisch centrum met volop voorzieningen: dat vind je in Dordrecht!

Deze stad in Zuid-Holland is ideaal gelegen aan de A16 (richting Brabant) en bij de A15 (Rotterdam) en heeft enkele hoogwaardige bedrijventerreinen. Een uitstekende locatie dus om je volgende bedrijf te vestigen!

Bedrijfspand huren in Dordrecht

Als je bedrijfsruimte wil huren in Dordrecht kun je ervoor kiezen om bijvoorbeeld een locatie te huren in het havengebied of op bedrijventerrein Amstelwijck. Waar je je ook wilt vestigen: in Dordrecht is er voor iedere vraag een geschikt bedrijfspand te vinden. 

Het voordeel van Dordrecht is natuurlijk de uitstekende bereikbaarheid. Dit komt door de ideale ligging aan verschillende snelwegen en de beschikking over een hoogwaardig openbaar vervoersnetwerk. Een ideale vestigingslocatie dus!

Bedrijfsruimte kopen in Dordrecht

Koop je liever een pand in Dordrecht? Ook dan zit je bij ons goed. Zoek bijvoorbeeld op bedrijventerrein Staart, Krabbegors of Krabbepolder en vind eenvoudig jouw volgende bedrijfspand in Dordrecht.

Maak gebruik van onze database met historische data over het vastgoedaanbod, bekijk uitgebreide informatie per object en vind eenvoudig wat je zoekt. Heb je een bedrijfspand gezien dat je bevalt? Dan kun je met een klik op de knop contact opnemen met de aanbieder. Zo vind je gemakkelijk jouw volgende bedrijfsruimte in Dordrecht!

Alternatieve vestigingslocaties:

Capelle aan den IJssel, Schiedam, Barendrecht

De voordelen van Ventu

 Onafhankelijk: geen onderdeel van een makelaarsgroep en geen belang bij transacties

• Grootste aanbod: het totale aanbod van commercieel vastgoed, niet alleen van NVM-makelaars

 Verstand van de markt: put uit 16 jaar historische data over al het vastgoedaanbod 

• Transparant: alle informatie wordt dagelijks gecontroleerd en is te gebruiken buiten Ventu om

• Eenvoudig: vind makkelijk je kantoorpand dankzij de nieuwe manier van vinden op de website