0
0
objecten
0
0
objecten

Bedrijfsruimte huren of kopen in Vlissingen

Dankzij de ligging aan de Westerschelde en de monding van de Noordzee is Vlissingen een ideale doorvoerhaven en een geschikte locatie om een logistiek bedrijf te vestigen. De stad beschikt over een moderne haven en enkele hoogwaardige bedrijventerreinen. Daarbij is Vlissingen met de rest van Nederland verbonden via de A58 en het spoor. Ook heeft de stad beschikking over een kleinschalig centrum met een groot aantal voorzieningen.

Bedrijfspand huren in Vlissingen

Of je je wilt vestigen op bedrijventerrein Poortersweg of Oost-Vlissingen: bij ons doorzoek je eenvoudig het grootste aanbod bedrijfsruimte in Zeeland. Het is heel simpel: je filtert op locatie en aantal m², je swiped door de getoonde resultaten, bekijkt uitgebreide informatie en als je een interessant object gevonden hebt kun je direct contact opnemen met de aanbieder. Zo wordt een bedrijfspand huren in Vlissingen heel gemakkelijk.

Bedrijfsruimte kopen in Vlissingen

Ook als je een bedrijfspand wilt kopen in Vlissingen ben je bij ons op de juiste plek. Dankzij onze database met uitgebreide, historische data over het vastgoedaanbod heb je snel een goed beeld van het aanbod in Vlissingen. Of je nu bij de Buitenhaven wilt zitten of bijvoorbeeld de Quarleshaven: doorzoek eenvoudig het grootste aanbod bedrijfsruimte. En als je een interessant bedrijfspand gevonden hebt kun je direct contact opnemen met de aanbieder.

Alternatieve vestigingslocaties:

Middelburg, Goes , Terneuzen

De voordelen van Ventu

 Onafhankelijk: geen onderdeel van een makelaarsgroep en geen belang bij transacties

• Grootste aanbod: het totale aanbod van commercieel vastgoed, niet alleen van NVM-makelaars

 Verstand van de markt: put uit 16 jaar historische data over al het vastgoedaanbod 

• Transparant: alle informatie wordt dagelijks gecontroleerd en is te gebruiken buiten Ventu om

• Eenvoudig: vind makkelijk je kantoorpand dankzij de nieuwe manier van vinden op de website