0
0
objecten
0
0
objecten

Winkelruimte huren of kopen in Groningen

Zo’n 200.000 inwoners, goede bereikbaarheid via belangrijke snelwegen als de A7 en A28 en via trein- en busverbindingen en een prachtig historisch centrum met tal van voorzieningen maken van Groningen een interessante vestigingslocatie voor winkeliers.

Bovendien heeft de stad een belangrijke regionale verzorgingsfunctie én is populair onder dagjesmensen. Dit zorgt voor een grote stroom potentiële klanten naar jouw volgende winkelpand. Dit maakt Groningen tot een uitstekende locatie voor jouw volgende pand.

Winkelpand huren in Groningen

Een winkelpand huren in de binnenstad, bij het Helperplein of de Paddepoel? Groningen beschikt over een groot aantal interessante locaties voor winkels. Behalve het historisch centrum vind je door heel de stad mooie winkellocaties.

Zoek je een grote ruimte vlakbij diverse snelwegen of toch een kleiner pand in een gezellige winkelstraat? Waar je ook naar zoekt: in Groningen is er voor ieder wat wils. Zo vind je altijd jouw ideale winkelruimte in de Martinistad

Winkelruimte kopen in Groningen

Koop je liever winkelruimte in Groningen? Ook dan zijn de mogelijkheden enorm. Zo kun je kiezen voor een klein winkelpand in de binnenstad of een grote ruimte aan de rand van de stad. 

Maak gebruik van de database met historische data en krijg een goed overzicht van het actuele aanbod winkelpanden. Bovendien is elk object voorzien van aanvullende informatie. Zo krijg je een goed beeld van het aanbod en vind je snel jouw volgende winkel in Groningen!

Alternatieve vestigingslocaties:

Leeuwarden, Heerenveen, Drachten , Veendam

De voordelen van Ventu

 Onafhankelijk: geen onderdeel van een makelaarsgroep en geen belang bij transacties

• Grootste aanbod: het totale aanbod van commercieel vastgoed, niet alleen van NVM-makelaars

 Verstand van de markt: put uit 16 jaar historische data over al het vastgoedaanbod 

• Transparant: alle informatie wordt dagelijks gecontroleerd en is te gebruiken buiten Ventu om

• Eenvoudig: vind makkelijk je kantoorpand dankzij de nieuwe manier van vinden op de website