0
0
objecten
0
0
objecten

Winkelruimte huren of kopen in Drachten

Drachten (40.000 inwoners) is de tweede stad van Friesland en kent een belangrijke regionale verzorgingsfunctie voor de wijdere omgeving. De stad is goed bereikbaar dankzij diverse belangrijke verkeersaders als de A7 en N31 en beschikt over een hoogwaardig busstation, met diverse busverbindingen met de regio.

De meeste winkels in Drachten bevinden zich in het ruim opgezette centrum. Hier vind je een groot aanbod aan winkels en restaurants. Een groot aantal (inter)nationale winkelketens zijn hier gevestigd alsmede kleinere boetiekjes. Een uitstekende locatie dus voor jouw volgende winkelpand!

Winkelpand huren in Drachten

Winkelruimte huren aan de Houtlaan, bij de Noordkade of ergens anders in het centrum van Drachten? Dankzij de combinatie van grotere en kleine winkels is er voor iedere vraag een interessant pand te vinden in de stad. Bovendien beschikt het centrum over een mooi aantal voorzieningen en is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer en via diverse ontsluitingswegen. Ideaal dus voor jouw volgende winkelpand!

Winkelruimte kopen in Drachten

Ook als je een winkelpand wilt kopen in Drachten ben je bij ons aan het juiste adres. Een pand vinden aan het Van Knobelsdorffplein of aan de Zuiderbuurt? Waar in Drachten je je ook wilt vestigen: bij ons zoek je in het grootste en meest actuele aanbod aan winkelruimte in de Friese stad. Bovendien is elk object voorzien van aanvullende informatie. Zo krijg je dus een goed beeld van het huidige aanbod en kun je snel vinden wat je zoekt. 

Alternatieve vestigingslocaties:

Surhuisterveen, Roden, Leek

De voordelen van Ventu

 Onafhankelijk: geen onderdeel van een makelaarsgroep en geen belang bij transacties

• Grootste aanbod: het totale aanbod van commercieel vastgoed, niet alleen van NVM-makelaars

 Verstand van de markt: put uit 16 jaar historische data over al het vastgoedaanbod 

• Transparant: alle informatie wordt dagelijks gecontroleerd en is te gebruiken buiten Ventu om

• Eenvoudig: vind makkelijk je kantoorpand dankzij de nieuwe manier van vinden op de website