0
0
objecten
0
0
objecten

Winkelruimte huren of kopen in Leeuwarden

Leeuwarden heeft bijna 100.000 inwoners en is de op 1 na grootste stad van Noord-Nederland. De stad heeft een mooi historisch centrum met een groot aantal voorzieningen, een trein- en busstation en een gunstige ligging aan belangrijke verkeersaders als de A31 en A32.

Bovendien kent Leeuwarden een belangrijke regionale verzorgingsfunctie en de stad beschikt over een mooi aantal moderne winkellocaties, geschikt voor verschillende type winkels. Een ideale vestigingslocatie dus voor jouw volgende winkelruimte. 

Winkelpand huren in Leeuwarden

Ben je op zoek naar winkelruimte om te huren in Leeuwarden? Dan is het aanbod groot en divers. Vestig je je het liefst in het historische centrum van de stad of kies je liever voor bijvoorbeeld winkelcentrum De Centrale? In Leeuwarden kun je alle kanten op.

Het grote voordeel van de stad is het ontbreken van een grote stad in de nabijheid en de belangrijke verzorgingsfunctie die Leeuwarden heeft voor de ruime regio. Bovendien zijn de huurprijzen relatief laag en is de bereikbaarheid groot. Perfect dus voor jouw volgende winkel!

Winkelruimte kopen in Leeuwarden

Ook het vinden van een winkelpand om te kopen in Leeuwarden kan bij ons.  Vestigen in de stad of bijvoorbeeld winkelcentrum Tijnjedijk of de Bilgaardpassage? Waar je je ook wilt vestigen in Leeuwarden: bij ons doorzoek je eenvoudig het grootste en meest actuele aanbod. 

Filter op locatie en metrage en swipe door de getoonde resultaten. Bovendien is elk object voorzien van aanvullende informatie. Zo krijg je een goed overzicht van het huidige aanbod winkelruimte in Leeuwarden. Gevonden wat je zocht? Neem dan eenvoudig contact op met de aanbieder.

Alternatieve vestigingslocaties:

Franeker, Harlingen, Dokkum

De voordelen van Ventu

 Onafhankelijk: geen onderdeel van een makelaarsgroep en geen belang bij transacties

• Grootste aanbod: het totale aanbod van commercieel vastgoed, niet alleen van NVM-makelaars

 Verstand van de markt: put uit 16 jaar historische data over al het vastgoedaanbod 

• Transparant: alle informatie wordt dagelijks gecontroleerd en is te gebruiken buiten Ventu om

• Eenvoudig: vind makkelijk je kantoorpand dankzij de nieuwe manier van vinden op de website