0
0
objecten
0
0
objecten

Kantoorpand huren of kopen in Groningen

Groningen is met recht het economische hart van Noord Nederland te noemen. De stad heeft een gunstig ondernemersklimaat, beschikking over een eigen vliegveld, moderne kantoorlocaties en een historisch centrum met tal van voorzieningen.

Daarbij is Groningen uitstekend bereikbaar. De stad is gelegen aan belangrijke snelwegen zoals de A7 en A28 en is goed te bereiken via het spoor met verbindingen met onder meer Amsterdam en Den Haag. Dit maakt deze stad in het noorden tot een uitstekende vestigingslocatie.

 

Kantoorruimte huren in Groningen

Wanneer je een kantoorpand wilt huren in Groningen kun je kiezen uit een groot aantal locaties. In de stad of toch bij Groningen Airport Eelde in de buurt? De keuze is groot zodat er altijd wel een interessante kantoorunit te vinden is.

Grote voordelen wanneer je je in Groningen wilt vestigen zijn natuurlijk de uitstekende bereikbaarheid en het grote aanbod aan voorzieningen in en rondom het historisch stadshart. Dit maakt Groningen tot een zeer goede vestigingslocatie.

Kantoorunit kopen in Groningen

Kantoorruimte kopen bij het Martiniplaza of de Euroborg? De keuze aan locaties in Groningen is enorm groot. Vestigen in het historisch hart van de stad of toch dichterbij een snelweg? Het kan allemaal in de Martinistad!

Wij bieden je het grootste aanbod kantoorpanden in Groningen. Zoeken is simpel: filter op locatie en metrage en bekijk per object uitgebreide informatie. Gevonden wat je zocht? Neem dan meteen contact op met de aanbieder. Zo vind je eenvoudig en snel jouw volgende kantoorruimte in Groningen!

Alternatieve vestigingslocaties:

Leeuwarden, Heerenveen, Drachten , Veendam

De voordelen van Ventu

 Onafhankelijk: geen onderdeel van een makelaarsgroep en geen belang bij transacties

• Grootste aanbod: het totale aanbod van commercieel vastgoed, niet alleen van NVM-makelaars

 Verstand van de markt: put uit 16 jaar historische data over al het vastgoedaanbod 

• Transparant: alle informatie wordt dagelijks gecontroleerd en is te gebruiken buiten Ventu om

• Eenvoudig: vind makkelijk je kantoorpand dankzij de nieuwe manier van vinden op de website