0
0
objecten
0
0
objecten

Kantoorruimte huren of kopen in Leeuwarden

Leeuwarden is een uitstekende vestigingslocatie: de Friese stad beschikt over een gezellig historisch centrum met tal van voorzieningen en een treinstation dat zorgt voor verbinding met steden als Amsterdam, Groningen en Rotterdam.

Ook ligt Leeuwarden direct aan belangrijke verkeersaders als de A31 en A32. Bovendien liggen de prijzen van het aanbod relatief laag en is er door de ligging in Friesland vaak voor ieder wat wils. Een ideale vestigingslocatie dus!

Kantoorpand huren in Leeuwarden

Kantoorruimte huren in Leeuwarden? Dan heb je ruime keuze uit een groot aantal kantoorlocaties. Vestig je je liever in het historische centrum of op een van de moderne bedrijventerreinen? Leeuwarden biedt voor ieder wat wils.

Waar je je ook wilt vestigen in de stad, elk deel is goed bereikbaar dankzij de ligging aan de A31 en A32 en de beschikbaarheid over hoogwaardig openbaar vervoer. Dit alles maakt Leeuwarden tot een goede locatie voor jouw volgende kantoor. 

Kantoorruimte kopen in Leeuwarden

Koop je liever een kantoorpand in Friesland?  Ook dan is Leeuwarden een uitstekende vestigingslocatie. De Friese hoofdstad is relatief goedkoop en beschikt over een groot aantal hoogwaardige vestigingslocaties.

Zoeken is heel simpel: filter op locatie en metrage en bekijk per object aanvullende informatie. Heb je een interessant pand gezien? Dan kun je meteen contact opnemen met de aanbieder van het pand. Handig toch?

Alternatieve vestigingslocaties:

Franeker, Harlingen, Dokkum

De voordelen van Ventu

 Onafhankelijk: geen onderdeel van een makelaarsgroep en geen belang bij transacties

• Grootste aanbod: het totale aanbod van commercieel vastgoed, niet alleen van NVM-makelaars

 Verstand van de markt: put uit 16 jaar historische data over al het vastgoedaanbod 

• Transparant: alle informatie wordt dagelijks gecontroleerd en is te gebruiken buiten Ventu om

• Eenvoudig: vind makkelijk je kantoorpand dankzij de nieuwe manier van vinden op de website