0
0
objecten
0
0
objecten

Kantoorruimte huren of kopen in Drachten

40.000 inwoners, een hoogwaardig busstation, eigen vliegveld, haven en ligging aan diverse belangrijke (regionale) ontsluitingswegen: dat vind je in Drachten! Deze stad is qua grootte de tweede stad van Friesland en een uitstekende vestigingslocatie voor jouw volgende kantoorpand. 

Bovendien beschikt Drachten over een aantal hoogwaardige kantoorlocaties en een ruim opgezet centrum met een mooi aantal voorzieningen. Dit alles maakt van de stad een goede vestigingslocatie voor ondernemers.

Kantoorpand huren in Drachten

Kantoorruimte huren op het Kantorenpark aan de A7 of bedrijventerrein A7? Of vestig je je liever op bedrijventerrein Nijtap of in het centrum van Drachten? Deze Friese stad biedt een groot aantal interessante kantoorlocaties voor zowel grote als kleine kantoren. Er is dus voor ieder wat wils te vinden in Drachten.

De verschillende locaties liggen verspreid over de stad en zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer en via verschillende ontsluitingswegen. Bovendien is het gezellige centrum met een groot aantal winkels en restaurants eenvoudig te bereiken: een goede vestigingslocatie dus!

Kantoorruimte kopen in Drachten

Een kantoorpand kopen op bedrijventerrein Burmania, De Swetten, bij de haven of in het centrum? De keuze aan geschikte kantoorlocaties in Drachten is groot. Dat zorgt ervoor dat er altijd wel een interessant pand te vinden is, maar ook dat het vinden van dat geschikte pand soms lastiger is dan gedacht.

Wij bieden je het grootste en meest actuele aanbod aan kantoorpanden in Drachten. Je kunt eenvoudig filteren en aanvullende informatie over kantoorruimte verkrijgen. Zo krijg je snel een compleet beeld van het huidige aanbod en vind je gemakkelijk jouw volgende kantoorpand in Drachten!

Alternatieve vestigingslocaties:

Surhuisterveen, Roden, Leek

De voordelen van Ventu

 Onafhankelijk: geen onderdeel van een makelaarsgroep en geen belang bij transacties

• Grootste aanbod: het totale aanbod van commercieel vastgoed, niet alleen van NVM-makelaars

 Verstand van de markt: put uit 16 jaar historische data over al het vastgoedaanbod 

• Transparant: alle informatie wordt dagelijks gecontroleerd en is te gebruiken buiten Ventu om

• Eenvoudig: vind makkelijk je kantoorpand dankzij de nieuwe manier van vinden op de website