0
0
objecten
0
0
objecten

Bedrijfsruimte huren of kopen in Barendrecht

Barendrecht is een uitstekende plaats om een bedrijfspand te huren of te kopen. Het is ideaal gelegen aan diverse belangrijke verkeersaders, vlakbij Rotterdam, aan de Oude Maas en nabij luchthaven Rotterdam-The Hague Airport. Daarbij is Barendrecht goed bereikbaar via het openbaar vervoer: het treinstation verbindt Barendrecht met Rotterdam en Dordrecht en er rijden diverse bussen door de hele stad.

Barendrecht heeft de beschikking over enkele moderne en hoogwaardige bedrijventerreinen. Al deze terreinen zijn gunstig gelegen aan de A15 en A29, ideaal wanneer je een bedrijf wilt vestigen in dit gebied.

Bedrijfspand huren in Barendrecht

Op zoek naar een bedrijfspand op het Vaanpark, Nieuw-Reijerwaard of een ander bedrijventerrein? Als je bedrijfsruimte wilt huren in Barendrecht ben je bij Ventu aan het juiste adres. Doorzoek eenvoudig het grootste aanbod, filter op locatie en metrage en bekijk per object uitgebreide informatie. Wanneer je gevonden hebt wat je zocht, kun je gemakkelijk contact opnemen met de aanbieder.

Bedrijfsruimte kopen in Barendrecht

Liever een bedrijfspand kopen in Barendrecht? Ook dan zit je bij ons goed. Of je je nu wilt vestigen op bedrijventerrein De Punt, BT-Oost of ergens anders: het grootste aanbod bedrijfsruimte doorzoek je bij Ventu. Maak gebruik van onze uitgebreide database met historische data over het vastgoedaanbod en krijg een goed beeld van het aanbod bedrijfsruimte in Barendrecht.

Alternatieve vestigingslocaties:

Zwijndrecht, Ridderkerk, Spijkenisse

De voordelen van Ventu

 Onafhankelijk: geen onderdeel van een makelaarsgroep en geen belang bij transacties

• Grootste aanbod: het totale aanbod van commercieel vastgoed, niet alleen van NVM-makelaars

 Verstand van de markt: put uit 16 jaar historische data over al het vastgoedaanbod 

• Transparant: alle informatie wordt dagelijks gecontroleerd en is te gebruiken buiten Ventu om

• Eenvoudig: vind makkelijk je kantoorpand dankzij de nieuwe manier van vinden op de website