0
0
objecten
0
0
objecten

Bedrijfsruimte huren of kopen in Schiedam

Schiedam kent een groot aantal voordelen die van de stad een aantrekkelijke vestigingslocatie maken. Zo ligt Schiedam aan de belangrijke verkeersaders A4 en A20, heeft het de beschikking over een trein- en busstation en is ook verbonden met Rotterdam via het metronet, bezit een centrum met tal van voorzieningen en een groot aantal hoogwaardige bedrijventerreinen.

Bedrijfspand huren in Schiedam

De Wilhelminahaven, Nieuwe Maas, Spaanse Polder of toch een andere vestigingslocatie in Schiedam? Het is soms niet eenvoudig om een geschikte locatie voor je bedrijfsruimte te vinden. Doorzoek bij ons het grootste aanbod bedrijfspanden in Schiedam en vind gemakkelijk jouw volgende pand. Heb je een interessant object gezien? Dan kun je direct contact opnemen met de aanbieder: wel zo handig!

Bedrijfsruimte kopen in Schiedam

Ook bij het kopen van een bedrijfspand in Schiedam ben je bij ons aan het juiste adres. Je kunt eenvoudig filteren op locatie en metrage, uitgebreide informatie bekijken en historische data over het vastgoedaanbod raadplegen. En je kunt met een klik op de knop contact opnemen met de aanbieder van het object. Zo wordt het zoeken van bedrijfsruimte in Schiedam heel gemakkelijk!

Alternatieve vestigingslocaties:

Maassluis, Vlaardingen

De voordelen van Ventu

 Onafhankelijk: geen onderdeel van een makelaarsgroep en geen belang bij transacties

• Grootste aanbod: het totale aanbod van commercieel vastgoed, niet alleen van NVM-makelaars

 Verstand van de markt: put uit 16 jaar historische data over al het vastgoedaanbod 

• Transparant: alle informatie wordt dagelijks gecontroleerd en is te gebruiken buiten Ventu om

• Eenvoudig: vind makkelijk je kantoorpand dankzij de nieuwe manier van vinden op de website