0
0
objecten
0
0
objecten

Kantoorruimte in Apeldoorn

Apeldoorn is een ideale schakel tussen de Randstad en Oost-Nederland. De stad ligt aan de belangrijke verkeersader A1, die Amsterdam verbindt met steden als Hengelo en Almelo. Ook verbindt Apeldoorn noord en zuid met elkaar door de ligging aan de A50. Voor bedrijven is een kantoorruimte in Apeldoorn dus zeer aantrekkelijk. De kantoorruimtes in aanbod bevinden zich vooral in het centrum en aan de noord en zuid kanten.

Stadsdelen en wijken

Apeldoorn bestaat uit 5 verschillende stadsdelen, die zeer traditioneel zijn ingedeeld, aangezien deze ieder zijn eigen 'kant' hebben. 

Apeldoorn Binnenstad

De binnenstad van Apeldoorn is ook wel het centrum van de stad. Het is zowel een wijk als stadsdeel. De buurt tussen de Stationsstraat en het kanaal wordt de Haven genoemd. Deze binnenstad heeft vanzelfsprekend zeer veel winkelruimte maar ook kantoorruimte is hier in grote hoeveelheden te vinden, voornamelijk rond het winkelgedeelte.

Apeldoorn Noordoost

Dit stadsdeel wordt begrenst door de spoortlijn Apeldoorn-Deventer en de A50. Dit stadsdeel heeft ruim 36.000 inwoners, en daarmee is het qua inwoners het grootste stadsdeel van Apeldoorn. Kantoorruimte in Apeldoorn Noordoost is in zeer grote getallen te vinden op bedrijvenpark Apeldoorn Noord.

Apeldoorn Noordwest

Apeldoorn Noordwest omvat het gehele stuk ten noorden van de spoorlijn Apeldoorn-Deventer en alles dat ten westen ligt van het Apeldoorns kanaal, behalve de binnenstad, aangezien dit een stadsdeel op zich is. Er wonen in dit stadsdeel meer dan 33.000 mensen. Kantoorruimte in Apeldoorn Noordwest is voornamelijk te vinden op het Moerbos en bedrijventerrein Stadhoudersmolen.

Apeldoorn Zuidoost

Apeldoorn Zuidoost vormt samen met de wijk Apeldoorn Zuidoost en 3 buurten van de wijk Apeldoorn Oost. Er wonen in dit stadsdeel meer dan 27.000 inwoners. Kantoorruimte in Apeldoorn Zuidoost is enkel op het Kupersveld nog wel eens te vinden.

Apeldoorn Zuidwest

Dit stadsdeel telt bijna 33.000 inwoners en grenst in het zuiden aan de A1, in het noordwesten aan de spoorlijn Amersfoort-Apeldoorn en in het oosten aan het Apeldoorns Kanaal. Kantoorruimte in Apeldoorn Zuidwest kan in grote getallen worden gevonden, voornamelijk gelegen aan het spoor.

Bedrijventerreinen

Apeldoorn heeft meerdere hoogstaande bedrijventerreinen, en de meeste hiervan zitten aan de rand van de stad. 

Apeldoorn Noord

Dit is een bedrijventerrein in het noorden van Apeldoorn met een zeer groen karakter. Het is goe bereikbaar via de A50 en de A1. Bovendien heeft het park parkmanagement en vele voorzieningen zoals glasvezel. Dit terrein is ook nog eens uitgebreid voor bedrijven die specifiek in de sectoren handel, dienstverlening, techniek of lichte industrie zitten.

Stadhoudersmolen

Dit bedrijventerrein is speciaal gericht op opslag- en lichte productiebedrijven. Er zijn meerdere kavels beschikbaar vanaf 1100 vierkante kilometer. Ook dit terrein is uitgebreid en ontwikkeld voor bedrijven in de sectoren techniek, handel en diensverlening. 

Type kantoorpanden

Apeldoorn is een echte ondernemersstad, en de bedrijven die hier vestigen hebben daar profijt van. De kantoorruimtes in Apeldoorn hebben een uitstekende ligging, uitstraling en zijn van hoge kwaliteit. 

De kantoorruimtes in Apeldoorn

Apeldoorn biedt vele interessante bedrijfslocaties en heeft een actief beleid als het gaat om het ondersteunen van bedrijven die op zoek zijn naar een goede vestigingslocatie. Hierdoor zijn de kantoorruimtes altijd van goede kwaliteit en zijn geschikt voor de bedrijven die er intrekken.

 

Alternatieve vestigingslocaties

 

Ede, Zutphen, VeenendaalWageningen

De voordelen van Ventu

 Onafhankelijk: geen onderdeel van een makelaarsgroep en geen belang bij transacties

• Grootste aanbod: het totale aanbod van commercieel vastgoed, niet alleen van NVM-makelaars

 Verstand van de markt: put uit 16 jaar historische data over al het vastgoedaanbod 

• Transparant: alle informatie wordt dagelijks gecontroleerd en is te gebruiken buiten Ventu om

• Eenvoudig: vind makkelijk je kantoorpand dankzij de nieuwe manier van vinden op de website