0
0
objecten
0
0
objecten

Kantoorruimte Nijmegen

Wanneer u op zoek bent naar een kantoorruimte in Nijmegen is er genoeg keus. Nijmegen is een echte ondernemingsstad en beschikt over meerdere bedrijventerreinen, maar ook midden in het centrum van Nijmegen zijn kantoorpanden te vinden. De bedrijventerreinen van Nijmegen bevinden zich voornamelijk in het zuidwesten van de stad, en waar deze terreinen soms gericht zijn op een bedrijfsruimte zijn er ook genoeg waar kantoorruimtes nog vrij staan.

Stadsdelen en wijken

Centrum

Nijmegen Centrum is het meest centrale stadsdeel van Nijmegen en ligt aan de Waal. In dit stadsdeel bevindt zicht een groot winkelgedeelte en het grootste en centrale treinstation van Nijmegen, Nijmegen Centraal. In dit stadsdeel wonen meer dan 12.000 inwoners en het hele stadsdeel bestaat uit slechtst 2 wijken, genaamd Benedenstad en Stadscentrum. Het Stadscentrum heeft van de 2 de meeste inwoners. Het gemiddelde inkomen in deze wijk is gelijk aan wat er gemiddeld in de stad verdiend wordt, ongeveer 23.000 per jaar. Kantoorruimte kan hier in grote getallen gevonden worden, er zijn zeer veel kantoren te vinden voornamelijk vanwege de goede bereikbaarheid van dit stadsdeel.

Nijmegen Oost

Nijmegen Oost kan worden gevonden aan de linkerkant van Nijmegen, en in dit stadsdeel wonen in totaal 34.000 mensen. Ook het aantal bedrijven dat hier gevestigd zitten is behoorlijk hoog, in totaal meer dan 2800 stuks. Kantoorruimte kan in dit stadsdeel echter niet in grote getallen worden gevonden.

Nijmegen Oud-West

Nijmegen Oud-West heeft een totale oppervlakte van meer dan 200 hectare, en het grootste gedeelte hiervan bestaat uit land. In dit stadsdeel zitten er gemiddeld 3112 adressen in 1 vierkante kilometer. In dit stadsdeel wonen  ook nog eens in totaal 8495 huishoudens. Kantoorruimte is hier niet in grote hoeveelheden te vinden. 

Nijmegen Nieuw-West

In Nijmegen Nieuw-West wonen zitten niet veel bedrijven gevestigd, en ook het inwonersaantal is niet heel bijzonder. In totaal zitten hier 1025 bedrijven en 17.000 inwoners. Ook het aantal kantoorruimte dat hier gevonden kan worden is niet heel erg hoog.

Nijmegen Midden

Nijmegen Midden heeft bijna 19.000 inwoners en een aantal belangrijke voorzieningen zoals 2 ziekenhuizen, een psychiatrische kliniek en 3 gezondheidscentra. Niet alleen op het gebied van zorg maar ook van onderwijs, aangezien er ook vele scholen te vinden zijn. Kantoorruimte is hier te vinden op bedrijventerrein Westkanaaldijk.

Nijmegen Zuid

Nijmegen Zuid bestaat uit ongeveer 450 hectare en er wonen hier bijna 25.000 inwoners. Bedrijven zitten hier ook gevestigd, in totaal meer dan 900 stuks, echter is er alsnog maar weinig kantoorruimte te vinden in dit Nijmegen Zuid.

Dukenburg

Dit stadsdeel van Nijmegen kan worden gevonden aan de zuidwestkant van de stad. Er wonen hier meer dan 22.000 inwoners en het is meer dan 700 hectare groot. Er is een groot winkelcentrum te vinden, dus winkelruimte is er meer dan genoeg en meder hierom is er ook een aardige hoeveelheid kantoorruimte te vinden. 

Lindenholt

Lindenholt kan worden gevonden aan de aan de westkant van Nijmegen, evenals aan de westkant van het Maas-Waalkanaal. Het heeft een oppervlakte van meer dan 8 vierkante kilometer en er wonen bijna 15.000 mensen. Kantoorruimte kan in dit stadsdeel kan voornamelijk worden gevonden aan de A73 en op bedrijventerrein Bijsterhuizen.

Nijmegen Noord

Nijmegen Noord kan worden gevonden aan de noordkant van de stad, boven de Waal. Het inwoneraantal bedraagt hier 20.000 en de totale oppervlakte van het gebied bestaat uit 1350 hectare. Kantoorruimte in Nijmegen Noord is vrijwel niet te vinden, afgezien van een enkel pand.

Bedrijventerreinen

Kantoorruimte in Nijmegen is natuurlijk goed te vinden in het centrum van de stad maar ook op de verschillende bedrijventerreinen van de stad Nijmegen kunnen kantoorruimtes gevonden worden. 

Bedrijventerrein West Kanaaldijk

Bedrijventerrein West Kanaaldijk is gelegen aan het Maas-Waalkanaal en heeft een belangrijke economische waarde voor Nijmegen, aangezien er vele bedrijven gevestigd zijn die banen hebben voor vele Nijmeegse inwoners. De eerste kavel werd uitgegeven in 1969 en tegenwoordig zitten er meer dan 190 bedrijven op dit terrein die werk bieden aan meer dan 4000 personen.

Bedrijventerrein Nijmegen Zuid

Bedrijventerrein Nijmegen Zuid is prime bereikbaar en heeft bovendien een eigen vereniging op het terrein die zich inzet voor alle gevestigde bedrijven. Denk hierbij aan het verbeteren van de kwaliteit en bereikbaarheid van het terrein, onder andere door de uitstraling, veiligheid en imago te verbeteren.

Bedrijvenpark Bijsterhuizen

Bedrijvenpark Bijsterhuizen kan worden gevonden tussen Nijmegen en Wijchen, gelegen naast de A73 en A326. Het bedrijvenpark onderscheidt zich door de unieke samenwerking met de gemeenten Nijmegen en Wijchen, en de grote hoeveelheden groen die op dit terrein gevonden kunnen worden. Momenteel staan er nog een aantal kantoorruimtes vrij, op de laatste 23 hectare uitgeefbare grond.

Type kantoorpanden

De kantoorpanden in Nijmegen hebben verschillende eigenschappen en voordelen op het gebied van ligging, uitstraling, bereikbaarheid en vele andere aspecten. Vanwege de grote hoeveelheid beschikbare panden kunt u zelf gemakkelijk kijken naar een kantoorruimte in Nijmegen die perfect past bij de wensen en behoeften van uw bedrijf. 

Goed te bereiken

De stad Nijmegen en de kantoorruimtes erin hebben als voordeel dat deze heel goed te bereiken zijn. Het openbaar is zeer goed geregeld en Nijmegen Centraal is een belangrijk en groot treinstation. Ook met de auto kunt u deze stad gemakkelijk bereiken. 

 

Alternatieve vestigingslocaties

TielWijchenDeventer

De voordelen van Ventu

 Onafhankelijk: geen onderdeel van een makelaarsgroep en geen belang bij transacties

• Grootste aanbod: het totale aanbod van commercieel vastgoed, niet alleen van NVM-makelaars

 Verstand van de markt: put uit 16 jaar historische data over al het vastgoedaanbod 

• Transparant: alle informatie wordt dagelijks gecontroleerd en is te gebruiken buiten Ventu om

• Eenvoudig: vind makkelijk je kantoorpand dankzij de nieuwe manier van vinden op de website