0
0
objecten
0
0
objecten

Bedrijfsruimte in Apeldoorn

Er is een grote vraag naar bedrijfsruimte in Apeldoorn, aangezien het centraal gelegen is, en met meer dan 100.000 arbeidsplaatsen economisch zeer sterk is. Deze bedrijfsruimtes zijn voornamelijk in het noorden en het zuiden van Apeldoorn te vinden. Ook zijn er in Apeldoorn een paar hoogwaardige bedrijventerreinen te vinden. 

Stadsdelen en wijken

Apeldoorn bestaat uit een klassieke indeling van 5 stadsdelen, dit is binnenstad, noordoost, noordwest, zuidoost en zuidwest.

Apeldoorn Binnenstad

De binnenstad van de Nederlandse stad Apeldoorn is zowel een wijk als een stadsdeel en omvat het gebied tussen het Apeldoorns Kanaal, de spoorlijn Amersfoort-Deventer, de Wilhelmina Druckerstraat, de Vosselmanstraat, de Kerklaan en de Deventerstraat. De buurt tussen kanaal en Stationsstraat wordt De Haven genoemd. De binnenstad van Apeldoorn heeft zeer veel kantoor- en winkelruimte beschikbaar maar bedrijfsruimte is hier moeilijk te vinden.

Apeldoorn Noordoost

Apeldoorn Noordoost is een stadsdeel en wijk in de stad Apeldoorn. Het stadsdeel wordt begrensd door het Apeldoorns kanaal in het westen, de spoorlijn Apeldoorn-Deventer in het zuiden en de A50 in het oosten. De wijk Apeldoorn Noordoost en drie buurten van de wijk Apeldoorn Oost vormen samen het stadsdeel Apeldoorn Noordoost. Het stadsdeel heeft ruim 36.000 inwoners en is daarmee qua inwoners het grootste stadsdeel van Apeldoorn. Dit stadsdeel heeft veel bedrijfsruimte beschikbaar, voornamelijk op bedrijventerrein Apeldoorn Noord

Apeldoorn Noordwest

Apeldoorn Noordwest is een stadsdeel in de stad Apeldoorn. Het stadsdeel omvat het gehele gebied van de stad Apeldoorn ten noorden van de spoorlijn Amersfoort-Apeldoorn en ten westen van het Apeldoorns kanaal behalve de binnenstad. De wijk Apeldoorn Noord en de wijk Apeldoorn West vormen samen het stadsdeel Apeldoorn Noordwest. Het stadsdeel heeft meer dan 33.000 inwoners. Dit stadsdeel heeft redelijk veel bedrijfsruimte beschikbaar, het grootste gedeelte zit op bedrijventerrein Stadhoudersmolen.

Apeldoorn Zuidoost

Apeldoorn Zuidoost is een stadsdeel en wijk in de stad Apeldoorn. Het stadsdeel wordt in het westen begrensd door het Apeldoorns kanaal, in het noorden door de spoorlijn Apeldoorn-Deventer en Zutphensestraat, in het oosten door de A50 en in het zuiden door de A1. De hele wijk Apeldoorn Zuidoost en drie buurten van de wijk Apeldoorn Oost vormen samen het stadsdeel Apeldoorn Zuidoost. Het stadsdeel heeft meer dan 27.000 inwoners. Bedrijfsruimte is voornamelijk te vinden op het Kupersveld. 

Apeldoorn Zuidwest

Apeldoorn Zuidwest is een stadsdeel en wijk in de Nederlandse stad Apeldoorn. Het stadsdeel wordt begrensd door de A1 in het zuiden, de spoorlijn Amersfoort-Apeldoorn in het noordwesten en het Apeldoorns Kanaal in het oosten. De wijk Apeldoorn Zuidwest en de wijk Apeldoorn Zuid vormen samen het stadsdeel Apeldoorn Zuidwest. Het stadsdeel telt bijna 33.000 inwoners. Bedrijfsruimte is in dit stadsdeel heel goed te vinden, het zit verspreid over het gehele stadsdeel.

Bedrijventerreinen

In Apeldoorn zijn meerdere bedrijventerreinen die nog ruimte hebben voor bedrijfsruimte in Apeldoorn. De meeste van deze zitten aan de rand van de stad.

Apeldoorn Noord

Apeldoorn Noord heeft een luxe uitstraling en een groen karakter. Met een optimale bereikbaarheid van de A50 en A1, parkmanagement én de vele voorzieningen zoals glasvezel, is Apeldoorn Noord dé plek voor uw bedrijf. Apeldoorn Noord 2 is de uitbreiding van het bestaande Bedrijvenpark Apeldoorn Noord. Specifiek ontwikkeld voor regionale MKB- bedrijven in de sector handel, dienstverlening, techniek en lichte industrie.

Stadhoudersmolen

Stadhoudersmolen is uitermate geschikt voor opslag- en lichte productiebedrijven. Het heeft kavels vanaf 1100 vierkante meter. Stadhoudersmolen (2e fase) is de uitbreiding van het reeds langer bestaande bedrijfsterrein Stadhoudersmolen. Het wordt specifiek ontwikkeld voor lokale kleine en middelgrote bedrijven in de sectoren techniek, handel en dienstverlening. Ook woon/werklocaties beschikbaar.

Type bedrijfspanden

Vanwege de vele bedrijfsruimtes en bedrijventerreinen in Apeldoorn kunt u een bedrijfsruimte kiezen die perfect oast bij uw bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan de ligging, grootte, bereikbaarheid, omgeving en vele andere aspecten. 

Bereikbaarheid van de panden

Apeldoorn probeert haar bereikbaarheid constant te verbeteren en daar kunnen de bedrijfsruimtes in Apeldoorn ook van profiteren. Aangeziend de meeste bedrijfsruimtes al vrij goed bereikbaar zijn door de ligging vlakbij de snelweg zou dit betekenen dat Apeldoorn nog beter bereikbaar wordt, en de bedrijfsruimtes in Apeldoorn nog populairder.

Alternatieve vestigingslocaties

 

Zutphen, Ede, Veenendaal, Wageningen

De voordelen van Ventu

Onafhankelijk: geen onderdeel van een makelaarsgroep en geen belang bij transacties

• Grootste aanbod: het totale aanbod van commercieel vastgoed, niet alleen van NVM-makelaars

Verstand van de markt: put uit 16 jaar historische data over al het vastgoedaanbod 

• Transparant: alle informatie wordt dagelijks gecontroleerd en is te gebruiken buiten Ventu om

• Eenvoudig: vind makkelijk je bedrijfspand dankzij de nieuwe manier van vinden op de website