0
0
objecten
0
0
objecten

Winkelruimte huren of kopen in Roosendaal

De voordelen van Roosendaal als vestigingsstad voor jouw volgende winkel zijn legio: bijna 80.000 inwoners, een gezellig centrum met tal van voorzieningen, directe ligging aan belangrijke verkeersaders, hoogwaardig openbaar vervoer en de aanwezigheid van Rosada Factory Outlet maken van Roosendaal een ideale vestigingslocatie.

Winkelpand huren in Roosendaal

Winkelruimte huren in Roosendaal maar geen idee waar je moet beginnen met zoeken? Bij ons vind je het grootste en meest actuele aanbod aan winkelpanden in Brabant. Bovendien is elk object voorzien van aanvullende informatie, zodat je een goed overzicht krijgt van het aanbod winkelruimte in Roosendaal. Ook kun je direct contact opnemen met de aanbieder.

Winkelruimte kopen in Roosendaal

Ook het vinden van een winkelpand om te kopen kan eenvoudig bij ons. Maak gebruik van de filterfunctie, database met historische data over het vastgoedaanbod en bekijk extra informatie per gevonden pand. Heb je een interessante winkelruimte in Roosendaal gezien? Dan kun je met een druk op de knop contact opnemen met de aanbieder. Handig toch?

Alternatieve vestigingslocaties:

Oud Gastel, Bergen op Zoom

De voordelen van Ventu

 Onafhankelijk: geen onderdeel van een makelaarsgroep en geen belang bij transacties

• Grootste aanbod: het totale aanbod van commercieel vastgoed, niet alleen van NVM-makelaars

 Verstand van de markt: put uit 16 jaar historische data over al het vastgoedaanbod 

• Transparant: alle informatie wordt dagelijks gecontroleerd en is te gebruiken buiten Ventu om

• Eenvoudig: vind makkelijk je kantoorpand dankzij de nieuwe manier van vinden op de website