0
0
objecten
0
0
objecten

Kantoorpand huren of kopen in Rotterdam

Rotterdam heeft alles: een stadshart met internationale allure, goede ontsluitingswegen, hoogwaardige kantoorruimte en een internationaal vliegveld in de nabijheid. Een ideale locatie dus voor jouw volgende kantoorpand!

De nabijheid van Rotterdam The Hague airport, belangrijke verkeersaders als de A4 en A16 die de stad omringen gekoppeld aan het centrum met een enorm aanbod aan voorzieningen, maakt dat de Maasstad een goede locatie is om een kantoor te openen.

Het huren van een kantoorunit

Rotterdam heeft de beschikking over een groot aantal aantrekkelijke kantoorlocaties door de hele stad. Vestig je je het liefst in het centrum of aan de Maas? Als je kantoorruimte wilt huren is locatie natuurlijk belangrijk maar ook bereikbaarheid.

En het mooie van Rotterdam is, is dat de verschillende stadsdelen goed bereikbaar zijn. Door de ligging aan een belangrijke snelweg of de nabijheid van een bus-, trein-, metro- of tramhalte. Zo is jouw volgende kantoorunit in Rotterdam altijd goed bereikbaar!

Kantoorruimte kopen in Rotterdam

Ook als je een kantoorunit wil kopen in de Maasstad is er altijd voldoende aanbod beschikbaar. Bovendien is er voor ieder wat wils: op zoek naar een groot kantoor nabij een snelweg of een kleine kantoorruimte in het centrum? Het aanbod is enorm divers.

Bovendien is er in Rotterdam een groot aanbod duurzaam en economisch verantwoord commercieel vastgoed. Dit zorgt ervoor dat jouw volgende pand in de stad energiezuinig kan zijn, wat op de lange termijn weer een hoop voordelen met zich mee brengt. Ideaal dus!

Alternatieve vestigingslocaties:

Den Haag, Dordrecht, Vlissingen

De voordelen van Ventu

 Onafhankelijk: geen onderdeel van een makelaarsgroep en geen belang bij transacties

• Grootste aanbod: het totale aanbod van commercieel vastgoed, niet alleen van NVM-makelaars

 Verstand van de markt: put uit 16 jaar historische data over al het vastgoedaanbod 

• Transparant: alle informatie wordt dagelijks gecontroleerd en is te gebruiken buiten Ventu om

• Eenvoudig: vind makkelijk je kantoorpand dankzij de nieuwe manier van vinden op de website