0
0
objecten
0
0
objecten

Winkelruimte huren of kopen in Venlo

Venlo is de grootste stad van Noord-Limburg en kent van oudsher een belangrijke verzorgingsfunctie voor de wijdere regio. De combinatie bijna 40.000 inwoners en nog tienduizenden inwoners in omliggende kernen, goede bereikbaarheid via spoor en weg en het historisch centrum maken van Venlo een goede vestigingslocatie voor jouw volgende winkel.

Winkelpand huren in Venlo

Een winkelpand huren in Blerick, Tegelen of toch het stadshart? Waar je je ook wilt vestigen in Venlo: bij ons doorzoek je altijd het grootste en meest actuele aanbod. Filter eenvoudig op metrage en locatie en bekijk aanvullende informatie. Een interessant pand gezien? Neem dan direct contact op met de aanbieder. Zo vind je snel jouw volgende winkelruimte in Venlo.

Winkelruimte kopen in Venlo

Ook als je winkelruimte wilt kopen in Venlo ben je bij ons aan het juiste adres. Het meest complete en actuele aanbod winkelpanden in Limburg kun je eenvoudig doorzoeken. Maak gebruik van de database met historische data over het vastgoedaanbod en vind jouw volgende pand in Venlo. Gevonden wat je zocht? Neem dan meteen contact op met de aanbieder.

Alternatieve vestigingslocatie:

Venray, Horst

De voordelen van Ventu

 Onafhankelijk: geen onderdeel van een makelaarsgroep en geen belang bij transacties

• Grootste aanbod: het totale aanbod van commercieel vastgoed, niet alleen van NVM-makelaars

 Verstand van de markt: put uit 16 jaar historische data over al het vastgoedaanbod 

• Transparant: alle informatie wordt dagelijks gecontroleerd en is te gebruiken buiten Ventu om

• Eenvoudig: vind makkelijk je kantoorpand dankzij de nieuwe manier van vinden op de website