0
0
objecten
0
0
objecten

Kantoorruimte huren of kopen in Weert

Met ongeveer 40.000 inwoners en dankzij haar ligging bij Brabant en België wordt Weert ook wel de 'poort van Limburg' genoemd. En met reden, want deze stad kent een groot aantal voordelen die het tot een goede vestigingslocatie maakt voor kantoren en bedrijven. 

Zo ligt Weert aan de belangrijke snelweg A2, beschikt over een treinstation van waaruit treinen rijden naar onder meer Eindhoven en Venlo, en ligt aan de Zuid-Willemsvaart. Bovendien beschikt Weert over een gezellig centrum met een groot aantal voorzieningen. Ideaal dus!

Kantoorpand huren in Weert

Als je kantoorruimte wilt huren in Weert kun je kiezen uit een mooi aantal hoogwaardige kantoorlocaties. Graag huren op bedrijventerrein Centrum Noord, Kanaalzone 2 of De Kempen? Of zoek je een leuk pand in het centrum van de stad? Dankzij het grote aantal locaties is het aanbod divers en is er voor ieder wat wils. 

Bovendien is elke locatie goed bereikbaar met het openbaar vervoer of via de weg en is het gezellige centrum van de stad altijd op kleine afstand. Ook zijn de prijzen relatief laag, wat het vestigen in Weert extra aantrekkelijk maakt. Kortom, een goede vestigingslocatie voor jouw volgende kantoorpand!

Kantoorruimte kopen in Weert

Ook als je graag een kantoorpand koopt is Weert een goede vestigingslocatie. Het aanbod locaties is groot en divers, goed bereikbaar en altijd op kleine afstand van het centrum. Dus wil je je vestigen op bedrijventerrein Kanaalzone 3, Leuken Noord, Kanaalzone 1 of in het centrum van de stad? In Weert is altijd genoeg keuze.

Bovendien vind je bij ons het grootste en meest actuele aanbod kantoorruimte in Weert en omgeving. Eenvoudig zoeken en filteren op resultaten, gekoppeld aan aanvullende informatie per object? Zo wordt het vinden van geschikte kantoorruimte in Limburg wel heel gemakkelijk!

Alternatieve vestigingslocatie:

Nederweert

De voordelen van Ventu

 Onafhankelijk: geen onderdeel van een makelaarsgroep en geen belang bij transacties

• Grootste aanbod: het totale aanbod van commercieel vastgoed, niet alleen van NVM-makelaars

 Verstand van de markt: put uit 16 jaar historische data over al het vastgoedaanbod 

• Transparant: alle informatie wordt dagelijks gecontroleerd en is te gebruiken buiten Ventu om

• Eenvoudig: vind makkelijk je kantoorpand dankzij de nieuwe manier van vinden op de website