0
0
objecten
0
0
objecten

Kantoorruimte huren of kopen in Nieuwegein

Nieuwegein heeft ruim 60.000 inwoners en is een uitstekende vestigingslocatie voor kantoren door haar ligging aan diverse belangrijke verkeersaders zoals de A2, A12 en A27. Dit maakt snelle verbinding mogelijk met steden als Arnhem, Utrecht, Rotterdam, Den Bosch en Amsterdam mogelijk. Bovendien beschikt Nieuwegein over enkele hoogwaardige kantoorlocaties: ideaal dus voor jouw volgende kantoorpand!

Kantoorpand huren in Nieuwegein

Als je kantoorruimte wilt huren in Nieuwegein zijn er verschillende locaties waar je je kunt vestigen zoals Plettenburg, De Wiers, Laagraven of het nieuwe bedrijventerrein Het Klooster. Maar ook in andere delen van de stad is vaak interessant aanbod te vinden. Bovendien is elke locatie goed te bereiken dankzij de ligging van Nieuwegein aan diverse belangrijke verkeerswegen en de beschikking over goed bus- en lightrailvervoer. Ideaal dus voor jouw volgende kantoorpand!

Kantoorruimte kopen in Nieuwegein

Ook als je een kantoorpand wilt kopen in Nieuwegein is er vaak keuze genoeg. Bijvoorbeeld op een van de vele bedrijventerreinen of in het centrum van de stad. Grote voordeel van Nieuwegein is natuurlijk de bereikbaarheid: de stad is ideaal gelegen tussen verschillende verkeerswegen en beschikt over een goed openbaar vervoersnetwerk. Dit alles maakt van Nieuwegein een uitstekende vestigingslocatie voor jouw volgende kantoorruimte.

Alternatieve vestigingslocaties:

Geldermalsen, Breukelen, Houten

De voordelen van Ventu

 Onafhankelijk: geen onderdeel van een makelaarsgroep en geen belang bij transacties

• Grootste aanbod: het totale aanbod van commercieel vastgoed, niet alleen van NVM-makelaars

 Verstand van de markt: put uit 16 jaar historische data over al het vastgoedaanbod 

• Transparant: alle informatie wordt dagelijks gecontroleerd en is te gebruiken buiten Ventu om

• Eenvoudig: vind makkelijk je kantoorpand dankzij de nieuwe manier van vinden op de website