0
0
objecten
0
0
objecten

Kantoorpand huren of kopen in Geldermalsen

Wil je je volgende kantoor centraal in Nederland vestigen? Geen behoefte aan de drukte van een stad? Dan is Geldermalsen een ideale vestigingslocatie. Deze Gelderse plaats is ideaal gelegen aan belangrijke verkeersaders A2 en A15 en beschikt over een eigen treinstation. Bovendien zijn de binnensteden van Utrecht en Den Bosch eenvoudig te bereiken.

Kantoorruimte huren in Geldermalsen

Wil je kantoorruimte huren in Geldermalsen maar zie je door de bomen het bos niet meer? Bij ons doorzoek je gemakkelijk het grootste aanbod kantoorpanden in Gelderland. Het is heel simpel: filter op locatie en grootte en bekijk uitgebreide informatie per object. Een mooi pand gezien? Dan kun je direct contact opnemen met de aanbieder.

Kantoorpand kopen in Geldermalsen

Koop je liever een kantoorpand in Geldermalsen? Ook als je wil kopen kun je bij ons het grootste aanbod kantoorruimte doorzoeken. Maak gebruik van onze historische database en bekijk uitgebreide informatie per pand. Een mooi object gezien? Dan kun je meteen contact opnemen met de aanbieder. Zo vind je snel jouw volgende kantoorruimte in Geldermalsen!

Alternatieve vestigingslocaties:

Culemborg, Gorinchem

De voordelen van Ventu

 Onafhankelijk: geen onderdeel van een makelaarsgroep en geen belang bij transacties

• Grootste aanbod: het totale aanbod van commercieel vastgoed, niet alleen van NVM-makelaars

 Verstand van de markt: put uit 16 jaar historische data over al het vastgoedaanbod 

• Transparant: alle informatie wordt dagelijks gecontroleerd en is te gebruiken buiten Ventu om

• Eenvoudig: vind makkelijk je kantoorpand dankzij de nieuwe manier van vinden op de website