0
0
objecten
0
0
objecten

Kantoorruimte in Almelo

Almelo is een mooie groene stad gelegen in Overijssel met meer dan 70.000 inwoners. Het heeft veel bedrijventerreinen en op een aantal daarvan zijn ook kantoorruimtes te koop en te huur. Een aantal voorbeelden hiervan zijn Bedrijvenpark Twente, Dollegoor/Slachthuiskade, Twentepoort Almelo, Bornsestraat Almelo, Buitenhaven Almelo, Wendelgoor Almelo en en het XL Businesspark Twente. Stuk voor stuk zijn het hoogwaardige bedrijventerreinen met hun eigen eigenschappen, doelgroepen en voordelen. Sommige liggen weer dichter bij de weg, sommige liggen zeer goed naast het station. Sommige hebben naast kantoren ook ruimte voor opslagplaatsen en andere gebouwen en sommige weer voor een woonwerk combinatie. 

Op Ventu kunt u elke kantoorruimte in Almelo die te koop of te huur staat gemakkelijk en snel vergelijken, en ook kunt u via Ventu gemakkelijk contact opzoeken met de aanbieder van de kantoorruimte. 

Kantoorruimte in Almelo huren

De grote hoeveelheden bedrijventerreinen in Almelo liggen daar goed bereikbaar door het openbaar vervoer en de ligging van Almelo. De stad beschikt over 2 treinstations, station Almelo en Almelo de Riet. Eerstgenoemde staat rechtstreeks in verbinding met een aantal grote treinstations als Amsterdam Centraal, Schiphol Airport, Den Haag Centraal, Utrecht Centraal en een aantal Duitse steden. Almelo de Riet is meer een station voor de omliggende steden en dorpen, en een plek om naar station Almelo te komen. Bij station Almelo is ook een busstation, en elke bus in de buslijnen stopt bij station Almelo. Deze buslijnen zorger ervoor dat de plaatsen in Almelo die relatief niet dichtbij een treinstation liggen alsnog goed bereikbaar zijn.

Almelo is via de snelwegen ook goed te bereiken via de A1 en de A35, en als u niet bij 1 van de parkeergelegenheden van de bedrijven kunt parkeren zijn er in het centrum nog wel een aantal parkeergarages te vinden.

Een kantoorruimte in Almelo gaat het makkelijkst via Ventu. De database van Ventu is de grootste van Nederland en daarom weet u zeker dat u geen opties overslaat. Via Ventu kunt u ook gemakkelijk contact opnemen met de aanbieder.

Kantoorpand in Almelo kopen

De bedrijventerreinen in Almelo zijn goed te bereiken en er is nog genoeg ruimte. Bent u geïnteresseerd in het kopen van een kantoorpand in Almelo?  Door onze database met historische data over het vastgoedaanbod krijgt u een goed overzicht van elk object. En als u gevonden hebt wat u zoekt kunt u direct contact opnemen met de aanbieder. Zo vind u snel uw volgende pand in Almelo!

Alternatieve vestigingslocaties:

Haaksbergen, Nijverdal

De voordelen van Ventu

 Onafhankelijk: geen onderdeel van een makelaarsgroep en geen belang bij transacties

• Grootste aanbod: het totale aanbod van commercieel vastgoed, niet alleen van NVM-makelaars

 Verstand van de markt: put uit 16 jaar historische data over al het vastgoedaanbod 

• Transparant: alle informatie wordt dagelijks gecontroleerd en is te gebruiken buiten Ventu om

• Eenvoudig: vind makkelijk je kantoorpand dankzij de nieuwe manier van vinden op de website