0
0
objecten
0
0
objecten

Winkelruimte huren of kopen in Lelystad

Lelystad is een relatief jonge stad en wordt momenteel bewoond door ruim 75.000 inwoners. De hoofdstad van Flevoland is goed bereikbaar via het spoor, de weg en het water en heeft de beschikking over een eigen vliegveld.

Daarbij beschikt Lelystad over een centrum met een groot aantal voorzieningen: een goede vestigingslocatie dus voor jouw volgende winkelpand!

Winkelpand huren in Lelystad

Een winkelruimte huren bij de haven of in het centrum? Lelystad biedt een mooi aantal uitstekende vestigingslocaties voor winkels. Zo is er altijd een interessant pand te vinden voor elke vraag. 

Bovendien is elke locatie in Lelystad goed bereikbaar dankzij de ruimte opzet van de stad. Via de weg of met het openbaar vervoer: binnen mum van tijd bereik je elk deel van de stad. Ideaal dus voor jouw volgende winkel!

Winkelruimte kopen in Lelystad

Ook het vinden van een winkelpand om te kopen kan eenvoudig bij ons. Wil je je vestigen in het stadshart of bijvoorbeeld aan het Noorderwagenplein? In Lelystad is altijd voldoende aanbod aan hoogwaardige winkellocaties.

Maak gebruik van de uitgebreide database en doorzoek het meest actuele en grootste aanbod. Swipe door de resultaten en bekijk per object aanvullende informatie. Een interessant pand gezien? Dan kun je met een druk op de knop contact opnemen met de aanbieder. Makkelijk toch?

Alternatieve vestigingslocatie:

Emmeloord, Dronten

De voordelen van Ventu

 Onafhankelijk: geen onderdeel van een makelaarsgroep en geen belang bij transacties

• Grootste aanbod: het totale aanbod van commercieel vastgoed, niet alleen van NVM-makelaars

 Verstand van de markt: put uit 16 jaar historische data over al het vastgoedaanbod 

• Transparant: alle informatie wordt dagelijks gecontroleerd en is te gebruiken buiten Ventu om

• Eenvoudig: vind makkelijk je kantoorpand dankzij de nieuwe manier van vinden op de website