0
0
objecten
0
0
objecten

Kantoorruimte huren of kopen in Hoorn

Het Noord-Hollandse Hoorn heeft ruim 70.000 inwoners en is uitstekend bereikbaar dankzij de ligging aan de A7 (verbinding met Amsterdam) en aan diverse regionale ontsluitingswegen. Ook beschikt Hoorn over een groot aantal uitstekende kantoorlocaties, een trein- en busstation en een centrum met een groot aanbod aan voorzieningen. Ideaal dus voor jouw volgende kantoorpand!

Kantoorpand huren in Hoorn

Als je kantoorruimte wilt huren in Hoorn heb je een groot aantal locaties waar je uit kunt kiezen. Zo kun je kiezen voor een pand op bedrijventerrein De Schelphoek, aan de Gildenweg, de Lageweg of ergens anders in de stad. Maar ook buiten de bedrijventerreinen zijn er een mooi aantal kantoorlocaties te vinden. Bovendien zijn al deze locaties goed te bereiken met de auto of het openbaar vervoer. Ideaal dus voor jouw volgende kantoorpand!

Kantoorruimte kopen in Hoorn

Ook wanneer je liever een kantoorpand koopt in Hoorn heb je keuze genoeg. Kopen op bedrijventerrein Hn80, Westfrisia, De Oude Veiling of Zevenhuis? Waar je ook wilt kopen in Hoorn: bij ons doorzoek je eenvoudig het meest actuele en grootste aanbod kantoorruimtes in de stad. Zoek en filter de resultaten en bekijk aanvullende informatie per object. Zo vind je makkelijk jouw volgende kantoorruimte in Hoorn!

Alternatieve vestigingslocaties:

Zwaag,Enkhuizen

De voordelen van Ventu

 Onafhankelijk: geen onderdeel van een makelaarsgroep en geen belang bij transacties

• Grootste aanbod: het totale aanbod van commercieel vastgoed, niet alleen van NVM-makelaars

 Verstand van de markt: put uit 16 jaar historische data over al het vastgoedaanbod 

• Transparant: alle informatie wordt dagelijks gecontroleerd en is te gebruiken buiten Ventu om

• Eenvoudig: vind makkelijk je kantoorpand dankzij de nieuwe manier van vinden op de website