0
0
objecten
0
0
objecten

Kantoorruimte huren of kopen in Lelystad

Met ruim 75.000 inwoners is Lelystad de tweede stad van Flevoland. De stad is ideaal gelegen aan de A6 waardoor steden als Amsterdam en Utrecht eenvoudig zijn te bereiken. Ook beschikt Lelystad over een eigen haven, trein- en busstation en een vliegveld.

Behalve goed bereikbaar heeft Lelystad nog een aantal grote voordelen als vestigingslocatie van jouw volgende kantoor. Zo beschikt de stad over een ruim opgezet centrum met tal van voorzieningen en heeft Lelystad de beschikking over een groot aantal hoogwaardige kantoorlocaties. Ideaal dus!

Kantoorpand huren in Lelystad

Het vinden van geschikte kantoorruimte om te huren in Lelystad is niet eenvoudig. Wil je huren in het havengebied of toch vlakbij Lelystad Airport? De keuze aan goede kantoorlocaties in de hoofdstad van Flevoland is groot.

Kies je voor een groot pand aan de rand van de stad en in de nabijheid van de A6 of ga je voor dat gezellige kantoor in het centrum? Wat je ook zoekt, in Lelystad is er voor ieder wat wils. Een uitstekende vestigingslocatie dus!

Kantoorruimte kopen in Lelystad

Ook als je een kantoorpand wilt kopen ben je in Lelystad aan het juiste adres. Het aanbod aan hoogwaardige kantoorlocaties is immers groot. Wil je kopen op bedrijventerrein Oostervaart, Larserpoort of in het centrum? 

Voor het volledige aanbod kantoorruimtes in Lelystad kun je bij ons terecht. Bekijk eenvoudig aanvullende informatie per object en vind eenvoudig wat je zoekt. Gevonden wat je zocht? Dan kun je direct contact opnemen met de aanbieder van het pand. Zo vind je snel jouw volgende pand in Lelystad!

Alternatieve vestigingslocatie:

Emmeloord, Dronten

De voordelen van Ventu

 Onafhankelijk: geen onderdeel van een makelaarsgroep en geen belang bij transacties

• Grootste aanbod: het totale aanbod van commercieel vastgoed, niet alleen van NVM-makelaars

 Verstand van de markt: put uit 16 jaar historische data over al het vastgoedaanbod 

• Transparant: alle informatie wordt dagelijks gecontroleerd en is te gebruiken buiten Ventu om

• Eenvoudig: vind makkelijk je kantoorpand dankzij de nieuwe manier van vinden op de website