0
0
objecten
0
0
objecten

Winkelruimte huren of kopen in Hoofddorp

Met ruim 70.000 inwoners in Hoofddorp en bijna 150.000 in de gemeente Haarlemmermeer is Hoofddorp een aantrekkelijke vestigingslocatie voor winkeliers. De stad beschikt over een aantal hoogwaardige winkelcentra en kent een belangrijke verzorgingsfunctie voor omliggende dorpen. Bovendien ligt Hoofddorp aan de A4 en heeft een eigen treinstation.

Winkelpand huren in Hoofddorp

Een winkel huren in winkelcentrum Toolenburg, Genderenplein of in het centrum? Vind bij ons jouw ideale winkelruimte in Hoofddorp. Zoeken is simpel: filter op locatie en metrage en swipe door de resultaten. Heb je een pand gezien dat je bevalt? Dan kun je direct contact opnemen met de aanbieder. Zo vind je snel jouw volgende winkel in Hoofddorp.

Winkelruimte kopen in Hoofddorp

Ook als je op zoek bent naar een winkelpand om te kopen vind je bij ons eenvoudig wat je zoekt. Een groot pand of klein winkeltje? Doorzoek het meest actuele en grootste aanbod winkelruimte in Hoofddorp en vind jouw volgende winkel. Een interessant pand gezien? Dan kun je met een druk op de knop contact opnemen met de aanbieder. Handig toch?

Alternatieve vestigingslocaties:

Mijdrecht,Heemstede

De voordelen van Ventu

 Onafhankelijk: geen onderdeel van een makelaarsgroep en geen belang bij transacties

• Grootste aanbod: het totale aanbod van commercieel vastgoed, niet alleen van NVM-makelaars

 Verstand van de markt: put uit 16 jaar historische data over al het vastgoedaanbod 

• Transparant: alle informatie wordt dagelijks gecontroleerd en is te gebruiken buiten Ventu om

• Eenvoudig: vind makkelijk je kantoorpand dankzij de nieuwe manier van vinden op de website