0
0
objecten
0
0
objecten

Bedrijfsruimte huren of kopen in Deventer

Deventer combineert aangenaam ondernemen met een uitgebreid aanbod aan hoogwaardige bedrijventerreinen, goede bereikbaarheid en een uitstekend OV-netwerk. De stad is ideaal gelegen aan de A1 en beschikt over een haven die Deventer verbind met onder meer de Rijn en het IJsselmeer.

Naast een historisch centrum met tal van voorzieningen, beschikt Deventer ook over een trein- en busstation en genoeg hoogwaardige vestigingslocaties voor bedrijven. Een uitstekende vestigingslocatie voor jouw volgende bedrijf dus!

Bedrijfspand huren in Deventer

Door het grote aantal vestigingslocaties kan het vinden van bedrijfsruimte in Deventer soms enorm tijdrovend zijn. Wil je bedrijfsruimte huren op bedrijventerrein Kloosterlanden, op het A1 bedrijvenpark of in het Havenkwartier?

Het aanbod hoogwaardige bedrijvenlocaties in Deventer is groot en biedt zodoende voor ieder wat wils. Bovendien is elk bedrijventerrein goed bereikbaar met het openbaar vervoer of via diverse ontsluitingswegen. Ideaal dus voor jouw volgende bedrijfsruimte!

Bedrijfsruimte kopen in Deventer

Ook het kopen van een bedrijfspand in Deventer gaat niet over een nacht ijs. Het aanbod is versnipperd en veranderd continu. Dan is het handig als je eenvoudig het grootste aanbod kunt doorzoeken én gebruik kunt maken van onze database met historische data over het vastgoed.

Zo krijg je een goed overzicht van het actuele aanbod bedrijfsruimte en kun je gemakkelijk vinden wat je zoekt. Een interessant pand gezien? Dan kun je eenvoudig contact opnemen met de aanbieder.

Alternatieve vestigingslocaties:

Bathmen, Colmschate, Wapenveld, Schalkhaar

De voordelen van Ventu

 Onafhankelijk: geen onderdeel van een makelaarsgroep en geen belang bij transacties

• Grootste aanbod: het totale aanbod van commercieel vastgoed, niet alleen van NVM-makelaars

 Verstand van de markt: put uit 16 jaar historische data over al het vastgoedaanbod 

• Transparant: alle informatie wordt dagelijks gecontroleerd en is te gebruiken buiten Ventu om

• Eenvoudig: vind makkelijk je kantoorpand dankzij de nieuwe manier van vinden op de website