0
0
objecten
0
0
objecten

Bedrijfsruimte huren of kopen in Zoetermeer

Het Zuid-Hollandse Zoetermeer is een uitstekende locatie om jouw volgende bedrijfsruimte te betrekken: goede bereikbaarheid dankzij de ligging aan de A12 en nabij de A4, een treinstation die Zoetermeer verbind met o.a. Den Haag en Utrecht, een aantal hoogwaardige bedrijventerreinen en een centrum met een groot aantal voorzieningen. Een goede vestigingslocatie dus!

Bedrijfspand huren in Zoetermeer

Op zoek naar bedrijfsruimte om te huren in Zoetermeer? Wil je graag huren op bedrijventerrein Rokkehage, Brinkhage of Zoeterhage? Het aanbod geschikte bedrijfsruimte in Zoetermeer is divers en biedt voor ieder wat wils. Zo vind je snel een interessant pand dat bij jouw vraag hoort.

Grote voordelen van je vestigen in Zoetermeer zijn de uitstekende bereikbaarheid via diverse ontsluitingswegen en openbaar vervoersverbindingen, relatief lage prijzen en de aanwezigheid van een gezellig centrum met een groot aanbod aan voorzieningen.

Bedrijfsruimte kopen in Zoetermeer

Ook als je een bedrijfspand wilt kopen in Zoetermeer zit je bij ons goed. Zoek je een pand op bedrijventerrein Zoeterhage? Of vestig je je liever op bedrijventerrein Brinkhage? Waar je je ook wilt vestigen in Zoetermeer: er is altijd een mooi aanbod beschikbaar zodat je eenvoudig een geschikt pand kunt vinden.

Bovendien is elke bedrijfslocatie goed bereikbaar dankzij de ligging aan diverse belangrijke (regionale) wegen en de aanwezigheid van een uitstekend openbaar vervoersnetwerk. Doorzoek bij ons eenvoudig het grootste en meest actuele aanbod bedrijfsruimte in Zoetermeer en vind gemakkelijk jouw volgende pand!

Alternatieve vestigingslocaties:

Voorburg, Bleiswijk, Berkel en Rodenrijs

De voordelen van Ventu

 Onafhankelijk: geen onderdeel van een makelaarsgroep en geen belang bij transacties

• Grootste aanbod: het totale aanbod van commercieel vastgoed, niet alleen van NVM-makelaars

 Verstand van de markt: put uit 16 jaar historische data over al het vastgoedaanbod 

• Transparant: alle informatie wordt dagelijks gecontroleerd en is te gebruiken buiten Ventu om

• Eenvoudig: vind makkelijk je kantoorpand dankzij de nieuwe manier van vinden op de website