0
0
objecten
0
0
objecten

Bedrijfspand in Tiel

Met bijna 45.000 inwoners is het Gelderse Tiel een middelgrote stad. Tiel ligt centraal in Nederland en direct aan de belangrijke ontsluitingsweg A15. Tiel beschikt over 3 bedrijventerreinen, deze heten bedrijvenpark Medel, Bedrijventerrein Kellen en Bedrijventerrein Latenstein.

Bedrijvenpark Medel is ideaal gelegen: direct aan het Amsterdam-Rijnkanaal, Waal en de rijksweg A15. De A2 en A50 bevinden zich op een kwartier rijden. Er is een containerterminal die een belangrijke functie in het rivierengebied vervult voor de overslag van containers van water naar weg tussen de Rotterdamse haven en het Ruhrgebied. Er zijn kavels van meer dan 4 ha, maar ook kleinere. Het bedrijvenpark is volop in ontwikkeling en zal over enkele jaren ruim 270 hectare groot zijn en werk bieden aan circa 4.500 werknemers.

Bedrijventerrein Kellen is een modern bedrijventerrein met gemengde bedrijven. Het terrein is ca. 200 ha groot en huisvest circa 300 bedrijven met in totaal ca. 3.500 arbeidsplaatsen. Op Kellen is buitenopslag mogelijk en op een aantal locaties is een ruime milieucategorie. Vooral op het westelijke gedeelte van Kellen zijn autobedrijven gevestigd van bijna alle gerenommeerde merken. Hierdoor is Kellen de ‘autoboulevard’ van de regio.

Bedrijventerrein Latenstein ligt aan de oostzijde van Tiel. Op dit 30 hectare grote terrein zijn zo’n 100 bedrijven gevestigd met in totaal ongeveer 800 werknemers. Hier vindt u voor het grote deel middelgrote en kleine bedrijven (MKB) met veelal een lange historie op Latenstein. Sommige ondernemers wonen hier ook. Latenstein heeft een diversiteit aan functies waardoor het is omgevormd van een gemengd bedrijventerrein tot een zogenaamd ‘werklandschap’. Er is veel perifere detailhandel gericht op wonen met thema’s als ‘buitenleven’ en ‘in en om huis’.

U kunt een bedrijfsruimte in Tiel op 1 van deze terreinen huren/kopen of ergens erbuiten. Waar u ook wilt vestigen, op Ventu vindt u elke mogelijkheid en kunt u gemakkelijk vergelijken.

Kantoorruimte in Tiel

Tiel beschikt over een aantal mooie kantoorlocaties, zowel op de bedrijventerreinen als in het centrum van de stad. Deze kantoorlocaties zijn goed te bereiken, aangezien Tiel goed te bereizen is via de A15. Ook het openbaar vervoer in Tiel is goed geregeld. Het beschikt over 2 treinstations, station Tiel en station Tiel Passewaaij. Dit zijn geen grote stations, en ze hebben ook geen intercitystatus. Toch zijn de stations wel goed te bereiken, aangezien je al rechtstreeks op deze stations kunt komen vanaf Utrecht, Arnhem, Geldermalsen en Elst. Ook vertrekken er bussen vanaf station Tiel, het wordt bediend door diverse buslijnen van Arriva in de concessie Achterhoek Rivierenland, dat zijn de omliggende steden en dorpen zoals Kesteren, Lienden, Ochten en vele anderen. 

Tiel is zeer goed te bereiken met de auto en het openbaar vervoer, en daarom een prima vestigingslocatie. Wilt u een kantoorruimte in Tiel huren/kopen? Dan kan Ventu u verder helpen. Ventu heeft de grootste database van commercieel vastgoed van Nederland en u kunt hier gratis gebruik van maken. Filter gemakkelijk door de opties heen en vind uw ideale kantoorruimte in Tiel.  

Winkelruimte in Tiel

Tiel beschikt over meerdere winkelcentrums, bijvoorbeeld Winkelcentrum Rauwenhof, Winkelcentrum Kwadrant of Winkelcentrum Passewaaij.

Winkelcentrum Rauwenhof ligt aan de Wilhelmina Druckerstraat in de wijk Rauwenhof. Met onder meer zijn Coop Supermarkt heeft dit winkelcentrum vooral een functie voor de wijken Rauwenhof en Drumpt.

Winkelcentrum Kwadrant ligt aan de Nieuwe Tielseweg, één van de belangrijkste toegangswegen van Tiel.
Een belangrijke trekker van dit buurtwinkelcentrum is de supermarkt EM-TÉ. Naast winkels voor dagelijkse boodschappen zijn er onder meer een boekhandel, bloemenwinkel en een dierenspeciaalzaak te vinden.

Midden in de uitbreidingswijk 'Passewaaij' ligt het gelijknamige winkelcentrum aan de Kamperfoelie.
Met onder meer een supermarkt (Albert Heijn), groenteboer, slager, dierenspeciaalzaak, en enkele andere winkels biedt dit centrum een compleet pakket voor de dagelijkse boodschappen.

U kunt natuurlijk ook kiezen om te vestigen in 1 van de kleinere winkelcentrums, maar waar u ook naar zoekt, op Ventu kunt u elke winkelruimte gemakkelijk vinden.

Alternatieve vestigingslocatie:

Druten

De voordelen van Ventu

 Onafhankelijk: geen onderdeel van een makelaarsgroep en geen belang bij transacties

• Grootste aanbod: het totale aanbod van commercieel vastgoed, niet alleen van NVM-makelaars

 Verstand van de markt: put uit 16 jaar historische data over al het vastgoedaanbod 

• Transparant: alle informatie wordt dagelijks gecontroleerd en is te gebruiken buiten Ventu om

• Eenvoudig: vind makkelijk je kantoorpand dankzij de nieuwe manier van vinden op de website