0
0
objecten
0
0
objecten

Kantoorruimte huren of kopen in Schiedam

De voordelen van Rotterdam zonder de hectiek van de stad: dat vind je in Schiedam! Deze Zuid-Hollandse stad is een uitstekende uitvalsbasis voor jouw volgende kantoor. Schiedam heeft de beschikking over een trein- en busstation, ligt direct aan de Maas en wegen als de A4 en A20 en heeft een centrum met een mooi aantal voorzieningen.

Kantoorpand huren in Schiedam

Het vinden van een geschikte kantoorruimte in Schiedam is niet altijd even gemakkelijk. Onduidelijk en incompleet aanbod zorgen voor een enorme versnippering. Bij ons kun je het actuele en grootste aanbod kantoorpanden doorzoeken. Bovendien is elk object voorzien van uitgebreide informatie, zodat je altijd een goed overzicht krijgt van het aanbod.

Kantoorruimte kopen in Schiedam

Ben je na aan het denken om een kantoorpand te kopen in Schiedam maar zie je door de bomen het bos niet meer? Maak dan gebruik van ons nieuwe zoeksysteem waarbij je het meest actuele aanbod kantoorruimte kunt doorzoeken. Bovendien is elk pand voorzien van aanvullende informatie en kun je direct contact opnemen met de aanbieder. Handig toch?

Alternatieve vestigingslocaties:

Maassluis, Vlaardingen

De voordelen van Ventu

 Onafhankelijk: geen onderdeel van een makelaarsgroep en geen belang bij transacties

• Grootste aanbod: het totale aanbod van commercieel vastgoed, niet alleen van NVM-makelaars

 Verstand van de markt: put uit 16 jaar historische data over al het vastgoedaanbod 

• Transparant: alle informatie wordt dagelijks gecontroleerd en is te gebruiken buiten Ventu om

• Eenvoudig: vind makkelijk je kantoorpand dankzij de nieuwe manier van vinden op de website