0
0
objecten
0
0
objecten

Kantoorruimte huren of kopen in Oss

Het Brabantse Oss heeft een kleine 60.000 inwoners en is een van de belangrijkste steden van Noordoost Brabant. Oss is uitstekend bereikbaar via het openbaar vervoer en dankzij de ligging aan belangrijke verkeersaders als de A50 en A59.

Daarbij beschikt Oss over een aantal hoogwaardige bedrijventerreinen en een ruim opgezet centrum met een groot aantal voorzieningen. Kortom: een goede vestigingslocatie voor jouw volgende kantoorpand. 

Kantoorpand huren in Oss

Wil je graag kantoorruimte huren in Oss? Dan kun je kiezen uit een mooi aantal vestigingslocaties. Een pand huren op bedrijventerrein Moleneind, in het centrum of op bedrijventerrein Elzenburg? Wat voor type kantoor je zoekt, in Oss vind je een divers aanbod kantoorpanden.

Het voordeel van Oss is de uitstekende bereikbaarheid. Niet alleen ligt de stad direct aan belangrijke verkeersaders als de A50 en A59 maar ook beschikt Oss over een modern openbaar vervoersnetwerk met verbindingen met omliggende steden en dorpen.

Kantoorruimte kopen in Oss

Ook als je een kantoorpand wilt kopen in Oss is er keuze genoeg. Wil je graag een kantoor kopen op bedrijventerrein De Geer of Landweer? Of toch in het centrum van de stad? Dankzij het grote aanbod kantoren is er altijd wel een interessant pand te vinden. 

Bij ons doorzoek je altijd het meest actuele en grootste aanbod kantoorpanden. Bovendien is elk object voorzien van aanvullende informatie. Zo krijg je altijd ene goed overzicht van het huidige aanbod en vind je snel jouw volgende kantoorpand in Oss!

Alternatieve vestigingslocaties:

Uden, Veghel

De voordelen van Ventu

 Onafhankelijk: geen onderdeel van een makelaarsgroep en geen belang bij transacties

• Grootste aanbod: het totale aanbod van commercieel vastgoed, niet alleen van NVM-makelaars

 Verstand van de markt: put uit 16 jaar historische data over al het vastgoedaanbod 

• Transparant: alle informatie wordt dagelijks gecontroleerd en is te gebruiken buiten Ventu om

• Eenvoudig: vind makkelijk je kantoorpand dankzij de nieuwe manier van vinden op de website