0
0
objecten
0
0
objecten

Winkelruimte huren of kopen in Nieuwegein

Met zo'n 60.000 inwoners is Nieuwegein een middelgrote stad in de provincie Utrecht en een goede vestigingslocatie voor winkeliers door het grote aantal potentiële klanten en door de regionale verzorgingsfunctie die de stad heeft. Ook is Nieuwegein goed bereikbaar via het openbaar vervoer en diverse snelwegen zoals de A2, A12 en A27. 

Winkelpand huren in Nieuwegein

Als je winkelruimte wilt huren in Nieuwegein zijn er een aantal interessante vestigingslocaties te vinden. Het grootste aantal winkels in Nieuwegein vind je in Cityplaza, maar ook in omringende wijken als Jutphaas, Vreeswijk of Batau-Noord is er vaak aanbod te vinden. Bovendien zijn al deze locaties goed te bereiken via diverse busverbindingen en via het lightrail-netwerk. 

Winkelruimte kopen in Nieuwegein

Ook als je een winkelpand wilt kopen zit je in Nieuwegein goed. Er is vaak een groot aantal panden beschikbaar, in zowel het centrum van Nieuwegein als in omliggende wijken. Bij ons zoek je eenvoudig in het meest actuele en grootste aanbod. Heb je gevonden wat je zocht? Dan kun je direct contact opnemen met de aanbieder. Zo vind je eenvoudig en snel je volgende winkelruimte in Nieuwegein!

Alternatieve vestigingslocaties:

Geldermalsen, Breukelen, Houten

De voordelen van Ventu

 Onafhankelijk: geen onderdeel van een makelaarsgroep en geen belang bij transacties

• Grootste aanbod: het totale aanbod van commercieel vastgoed, niet alleen van NVM-makelaars

 Verstand van de markt: put uit 16 jaar historische data over al het vastgoedaanbod 

• Transparant: alle informatie wordt dagelijks gecontroleerd en is te gebruiken buiten Ventu om

• Eenvoudig: vind makkelijk je kantoorpand dankzij de nieuwe manier van vinden op de website