0
0
objecten
0
0
objecten

Kantoorruimte huren of kopen in Leiden

Op zoek naar een kantoor dat goed bereikbaar is vanuit steden Amsterdam, Rotterdam en Den Haag? Dan is Leiden wat voor jou. Deze Zuid-Hollandse stad ligt gunstig aan belangrijke verkeersaders als de A4 en A44 en beschikt over een trein- en busstation.

Daarnaast beschikt leiden over een bruisend, historisch centrum met een groot aantal voorzieningen. Een goede vestigingslocatie voor jouw volgende kantoorpand dus!

Kantoorpand huren in Leiden

Een geschikte kantoorruimte vinden in Leiden is niet eenvoudig. De stad biedt een groot aantal hoogwaardige kantoorlocaties zoals aan de Plesmanlaan, De Baanderij en natuurlijk in het historische stadshart.

Al deze locaties zijn uitstekend te bereiken via diverse ontsluitingswegen en met het openbaar vervoer. Bovendien zorgt de aanwezigheid van een groot aanbod voorzieningen ervoor dat je altijd goed en gezellig kunt ondernemen. 

Kantoorruimte kopen in Leiden

Koop je liever een kantoorpand in Leiden? Ook dan zit je in deze stad goed. Een groot aanbod uitstekende kantoorlocaties, goede bereikbaarheid met onder meer Amsterdam en Den Haag en veel voorzieningen: ideaal!

Maak gebruik van de uitgebreide database met historische data over het vastgoedaanbod en swipe door de getoonde resultaten. Heb je een interessant pand gezien? Dan kun je direct contact opnemen met de aanbieder. Zo vind je snel jouw volgende kantoorruimte in Leiden!

Alternatieve vestigingslocaties:

Leiderdorp,Hillegom,Katwijk

De voordelen van Ventu

 Onafhankelijk: geen onderdeel van een makelaarsgroep en geen belang bij transacties

• Grootste aanbod: het totale aanbod van commercieel vastgoed, niet alleen van NVM-makelaars

 Verstand van de markt: put uit 16 jaar historische data over al het vastgoedaanbod 

• Transparant: alle informatie wordt dagelijks gecontroleerd en is te gebruiken buiten Ventu om

• Eenvoudig: vind makkelijk je kantoorpand dankzij de nieuwe manier van vinden op de website