0
0
objecten
0
0
objecten

Bedrijfsruimte huren of kopen in Leiden

Ligging aan belangrijke verkeersaders als de A4 en A44, treinverbindingen met Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Rotterdam, een historisch centrum met tal van voorzieningen, ligging nabij Schiphol en een groot aantal hoogwaardige bedrijventerreinen: dat vind je in Leiden!

Deze voordelen maken van Leiden een uitstekende vestigingsplaats voor jouw volgende bedrijfsruimte.

Bedrijfspand huren in Leiden

Wil je bedrijfsruimte huren in Leiden dan kun je kiezen uit een mooi aantal interessante locaties. Zoals bedrijventerrein De Hallen en Merenwijk. Bovendien zijn al deze locaties uitstekend bereikbaar via de weg of met het openbaar vervoer.

Ga je voor een groot bedrijfspand aan de rand van Leiden of zoek je een kleine loods dichterbij het centrum? In Leiden is er vaak voor ieder wat wils en vind je eenvoudig een interessant pand.

Bedrijfsruimte kopen in Leiden

Ook als je een bedrijfspand wilt kopen in Leiden ben je bij ons op de juiste plek. Kopen aan de Rooseveltstraat of de Kenauweg? Waar je je ook wilt vestigen, Leiden biedt een groot aantal interessante vestigingslocaties.

Dankzij het eenvoudige zoeksysteem en onze database met historische data over het vastgoedaanbod krijg je altijd een goed overzicht van het actuele aanbod. En als je een interessante bedrijfsruimte gevonden hebt kun je direct contact opnemen met de aanbieder. Zo vind je eenvoudig en snel jouw volgende bedrijfspand in Leiden!

Alternatieve vestigingslocaties:

Leiderdorp, Hillegom, Katwijk

De voordelen van Ventu

 Onafhankelijk: geen onderdeel van een makelaarsgroep en geen belang bij transacties

• Grootste aanbod: het totale aanbod van commercieel vastgoed, niet alleen van NVM-makelaars

 Verstand van de markt: put uit 16 jaar historische data over al het vastgoedaanbod 

• Transparant: alle informatie wordt dagelijks gecontroleerd en is te gebruiken buiten Ventu om

• Eenvoudig: vind makkelijk je kantoorpand dankzij de nieuwe manier van vinden op de website