0
0
objecten
0
0
objecten

Winkelruimte huren of kopen in IJmuiden

IJmuiden heeft 30.000 inwoners en is goed verbonden met de regio dankzij de ligging aan diverse (regionale) ontsluitingswegen en de beschikking over diverse busverbindingen. Dit zorgt ervoor dat steden als Amsterdam, Alkmaar en Haarlem in mum van tijd te bereiken zijn. Het centrum van de stad beschikt over een mooi aantal voorzieningen. Dit alles maakt van IJmuiden een goede vestigingslocatie voor jouw volgende winkelpand.

Winkelpand huren in IJmuiden

Als je een winkelpand wilt huren zijn een aantal dingen zeer belangrijk: hoe goed bereikbaar is het winkelpand, zijn de prijzen goed in verhouding en wat is de mogelijke afzetmarkt? IJmuiden is uitstekend bereikbaar dankzij de ligging aan onder meer de A9 en door diverse busverbindingen. Daarbij zijn de prijzen relatief laag in verhouding tot omringende steden en is er een stabiel aantal klanten door de regionale verzorgingsfunctie die IJmuiden vervult. 

Winkelruimte kopen in IJmuiden

Ook als je een winkelpand wilt kopen ben je in IJmuiden aan het juiste adres. Het grootste aantal winkels vind je in en rondom het centrum, dat beschikt over een mooi aantal voorzieningen. Daarbij komen er een groot aantal toeristen in de stad, die met de veerboot naar Newcastle gaan. Dit zorgt voor een stabiele afzetmarkt en mooi aantal potentiële klanten. Dit alles maakt van IJmuiden een geschikte vestigingslocatie voor jouw volgende winkelruimte. 

Alternatieve vestigingslocatie:

Velsen-Noord, Assendelft

De voordelen van Ventu

 Onafhankelijk: geen onderdeel van een makelaarsgroep en geen belang bij transacties

• Grootste aanbod: het totale aanbod van commercieel vastgoed, niet alleen van NVM-makelaars

 Verstand van de markt: put uit 16 jaar historische data over al het vastgoedaanbod 

• Transparant: alle informatie wordt dagelijks gecontroleerd en is te gebruiken buiten Ventu om

• Eenvoudig: vind makkelijk je kantoorpand dankzij de nieuwe manier van vinden op de website