0
0
objecten
0
0
objecten

Winkelruimte huren of kopen in Hoorn

Met ruim 70.000 inwoners en een belangrijke regionale verzorgingsfunctie maakt van Hoorn een goede vestigingslocatie voor winkeliers. De stad beschikt over een eigen trein- en busstation en ligt direct aan de A7. Ook beschikt Hoorn over een ruim opgezet centrum met een groot aantal voorzieningen.  Ideaal dus voor jouw volgende winkelpand!

Winkelpand huren in Hoorn

Het grootste aanbod winkels in Hoorn vind je in het centrum van de stad. Aan straten als de Kleine en Grote Noord en Nieuwstraat vind je een groot aanbod winkels. Maar ook in omliggende wijken als Grote Waal en Risdam vind je volop winkelruimtes. Bijvoorbeeld in Wijkcentrum Grote Waal of de Huesmolen is er vaak interessant aanbod te vinden. Bovendien zijn al deze locaties goed te bereiken via de weg en met het openbaar vervoer. Ideaal dus!

Winkelruimte kopen in Hoorn

Ook als je een winkelpand wilt kopen is er in Hoorn vaak voldoende aanbod. Zo biedt het uitgebreide centrum een groot aantal grote en kleine winkelpanden, op loopafstand van het centraal station. En dankzij de regionale verzorgingsfunctie die Hoorn heeft is er altijd een grote groep potentiële klanten in de omgeving.

Bij ons zoek je eenvoudig in het grootste en meest actuele aanbod winkelruimtes. Filter de resultaten op locatie en metrage en bekijk per object aanvullende informatie. Gevonden wat je zocht? Dan kun je direct contact opnemen met de aanbieder. 

Alternatieve vestigingslocaties:

Zwaag, Enkhuizen

De voordelen van Ventu

 Onafhankelijk: geen onderdeel van een makelaarsgroep en geen belang bij transacties

• Grootste aanbod: het totale aanbod van commercieel vastgoed, niet alleen van NVM-makelaars

 Verstand van de markt: put uit 16 jaar historische data over al het vastgoedaanbod 

• Transparant: alle informatie wordt dagelijks gecontroleerd en is te gebruiken buiten Ventu om

• Eenvoudig: vind makkelijk je kantoorpand dankzij de nieuwe manier van vinden op de website