0
0
objecten
0
0
objecten

Kantoorruimte huren of kopen in Gouda

Gouda is ideaal gelegen aan belangrijke verkeersaders als de A12 en A20, beschikt over een historisch centrum met tal van voorzieningen en is goed verbonden via de weg en het spoor met omliggende steden als Rotterdam, Den Haag en Utrecht.

Met ruim 70.000 inwoners, een belangrijke verzorgingsfunctie voor de regio en uitstekende bereikbaarheid kent Gouda een groot aantal voordelen voor bedrijven. Kortom Gouda is een goede locatie voor jouw volgende kantoor!

Kantoorpand huren in Gouda

Ben je op zoek naar kantoorruimte om te huren in Gouda? Wil je graag huren op bedrijventerrein Goudse Poort of Gouwestroom? Of toch een leuk kantoorpand in het historische centrum? Gouda biedt geschikte ruimte voor iedere vraag.

Of je nu een grote kantoorruimte aan de rand van de stad zoekt of een klein kantoor in het centrum: dankzij de goede bereikbaarheid en de aanwezigheid van een groot aantal voorzieningen is elke locatie in Gouda een goede vestigingslocatie voor jouw volgende kantoor. 

Kantoorruimte kopen in Gouda

Ook het vinden van een geschikt kantoorpand om te kopen in Gouda kan eenvoudig bij ons. Een groot kantoor of een klein pandje in het hart van de stad? Wat je ook zoekt: doorzoek eenvoudig het meest complete aanbod.

Zo wordt het vinden van jouw volgende kantoorruimte in Zuid-Holland heel eenvoudig. Bovendien is elk object voorzien van extra informatie en kun je direct contact opnemen met de aanbieder. Handig toch?

Alternatieve vestigingslocatie:

Alphen aan den Rijn,Waddinxveen

De voordelen van Ventu

 Onafhankelijk: geen onderdeel van een makelaarsgroep en geen belang bij transacties

• Grootste aanbod: het totale aanbod van commercieel vastgoed, niet alleen van NVM-makelaars

 Verstand van de markt: put uit 16 jaar historische data over al het vastgoedaanbod 

• Transparant: alle informatie wordt dagelijks gecontroleerd en is te gebruiken buiten Ventu om

• Eenvoudig: vind makkelijk je kantoorpand dankzij de nieuwe manier van vinden op de website