0
0
objecten
0
0
objecten

Bedrijfsruimte huren of kopen in Gouda

Het Zuid-Hollandse Gouda is gelegen aan de A12 en A20 die de stad verbinden met Rotterdam, Utrecht en Den Haag. Daarbij beschikt de stad over een trein- en busstation die zorgen voor verbinding met omliggende steden en een goede bereikbaarheid. Gouda kent een groot aantal hoogwaardige bedrijventerreinen en een historisch centrum met een groot aantal voorzieningen.

Bedrijfspand huren in Gouda

Bedrijfsruimte huren op bedrijventerrein Goudse Poort, Gouwe Park, Kromme Gouwe of een ander deel van Gouda? Gouda kent een groot aantal hoogwaardige bedrijventerreinen. Zo is er altijd een interessant pand te vinden op een voor jou ideale locatie.

Doordat Gouda goed bereikbaar is via de weg, het spoor en het water én dankzij de aanwezigheid van het historische centrum met een groot aantal voorzieningen is het aangenaam ondernemen in de stad. Ideaal dus voor jouw volgende bedrijfsruimte!

Bedrijfsruimte kopen in Gouda

Koop je liever een bedrijfsruimte in Gouda? Ook dan is de keuze uitgebreid en divers. Een leuk pand op bedrijventerrein Gouwestroom of Nieuwe Park West? In Gouda is er altijd een interessant pand te vinden. 

Bij ons doorzoek je eenvoudig het grootste, verzamelde aanbod. Daarbij is elk object voorzien van uitgebreide informatie, zodat je een goed en actueel overzicht van het aanbod krijgt te zien. Een interessante bedrijfsruimte gevonden? Dan kun je meteen contact opnemen met de aanbieder.

Alternatieve vestigingslocaties:

Alphen aan den Rijn, Waddinxveen

De voordelen van Ventu

 Onafhankelijk: geen onderdeel van een makelaarsgroep en geen belang bij transacties

• Grootste aanbod: het totale aanbod van commercieel vastgoed, niet alleen van NVM-makelaars

 Verstand van de markt: put uit 16 jaar historische data over al het vastgoedaanbod 

• Transparant: alle informatie wordt dagelijks gecontroleerd en is te gebruiken buiten Ventu om

• Eenvoudig: vind makkelijk je kantoorpand dankzij de nieuwe manier van vinden op de website