0
0
objecten
0
0
objecten

Bedrijfsruimte in Ede

In Ede zijn verschillende bedrijventerreinen te vinden, met verschillende soorten panden. In het centrum zijn bijvoorbeeld veel winkelpanden te vinden, maar er zijn ook verschillende bedrijventerreinen te vinden die stuk voor stuk een eigen doelgroep hebben:

- Het Horapark, een kantorenpark in het bos vlakbij station Ede-Wageningen. Een oppervlakte van 5 hectare.

- Het Food & Business Park, een bedrijventerrein speciaal voor bedrijven die iets met voedsel doen en in de milieucategorie tot 4.1 en 4.2 zitten. Een oppervlakte van 22 hectare groot.

- BT A12, een bedrijventerrein dat ligt tussen de A12 en de A30, met als doelgroep food, groothandel en productie. Een oppervlakte van 100 hectare groot.

- Bedrijvenpark de Vallei, een bedrijventerrein dat ligt aan de A12, met als doelgroepen kantoren (met hal), showrooms en labaratoria. Een oppervlakte van 20 hectare.

- Bedrijventerrein de Kievitsmeent, een bedrijventerrein dat ligt aan de N224 en de op- en afrit van de A30, met als doelgroepen recyclingbedrijven en productie. Een oppervlakte van 40 hectare.

- Bedrijventerrein Heestereng, een bedrijventerrein dat ligt op de kruising van de A12 en de A30, met als doelgroepen groothandel, kantoren (met hal) en ambacht. Een oppervlakte van 120 hectare.

- Bedrijventerrein Frankeneng, een bedrijventerrein dat goed bereikbaar is via de A12, met als doelgroepen groothandel, logistiek, ambacht en productie. Een oppervlakte van 120 hectare.

Ook buiten deze bedrijventerreinen zijn verschillende losse bedrijfsruimtes te vinden in Ede. Met behulp van Ventu kunt u een bedrijfsruimte vinden die precies bij uw bedrijf past, door te filteren naar grootte en soort pand en Ventu laat u meteen een precieze selectie bedrijfsruimtes zien.  

Bedrijfsruimte in Ede huren

Een bedrijfsruimte in Ede is een logische keuze. Ede ligt zeer centraal en is makkelijk te bereiken met zowel het openbaar vervoer als de auto. Vanaf station Ede-Wageningen vertrekt elk kwartier een trein naar Nijmegen via Arnhem en een trein richting Amsterdam via Utrecht. Ook vertrekt er een stoptrein naar Amersfoort en Barneveld.  Waar u ook vandaan komt, station Ede Wageningen is goed te bereiken. Mocht  de bedrijfsruimte in Ede iets verder van het station afliggen kunt u ook nog met de bus gaan. Naast station Ede Wageningen bevindt zich het busstation, vanaf daar vertrekken stadsbussen naar verschillende locaties binnen Ede, of naar de omliggende bedrijfsruimtes in de streek.  Ede ligt aan de A12 en de A30, en vanaf daar is het niet lang rijden tot u bij 1 van de bedrijfsruimtes bent. Ventu vindt alle bedrijfsruimtes in Ede die te huur zijn, zodat het makkelijk te vergelijken is.

Bedrijfsruimte in Ede kopen

De bedrijfsruimtes in Ede liggen voornamelijk op de bedrijventerreinen, en er zijn daar al een aantal grote spelers. Grote bedrijven als Iddink en Lukkien hebben hun weg naar Ede al gevonden. Dat er zo veel ondernemers in Ede een bedrijfsruimte hebben is iets waar Ede trots op is. Om deze reden brengt de gemeente Ede dan ook een ondernemersmagazine uit, dat 4 keer per jaar wordt uitgegeven aan de ondernemers van Ede. Dit is ook weer 1 van de voordelen van een bedrijfsruimte in Ede, en geeft aan dat ondernemen in Ede graag verwelkomd wordt. Wanneer u een bedrijfsruimte in Ede wilt kopen vindt Ventu alle mogelijke panden en zet deze achter elkaar neer zodat er gemakkelijk kan worden bepaald of een pand wel of niet interessant is. Hierdoor blijven er uiteindelijk een aantal bedrijven over die door u als interessant gelabeld zijn. Waarna hier nog eens rustig naar gekeken is kunt u via Ventu makkelijk in contact komen met de aanbieder.

Alternatieve vestigingslocatie:

LunterenRenswoude

De voordelen van Ventu

 Onafhankelijk: geen onderdeel van een makelaarsgroep en geen belang bij transacties

• Grootste aanbod: het totale aanbod van commercieel vastgoed, niet alleen van NVM-makelaars

 Verstand van de markt: put uit 16 jaar historische data over al het vastgoedaanbod 

• Transparant: alle informatie wordt dagelijks gecontroleerd en is te gebruiken buiten Ventu om

• Eenvoudig: vind makkelijk je kantoorpand dankzij de nieuwe manier van vinden op de website