0
0
objecten
0
0
objecten

Bedrijfsruimte huren of kopen in Ede

Het Gelderse Ede ligt direct aan de belangrijke verkeersaders A12 en A30 en is een goede vestigingslocatie dankzij de goede verbinding met steden als Utrecht en Arnhem. Daarbij beschikt Ede over een eigen trein- en busstation en heeft de stad een kleinschalig centrum met een aantal belangrijke voorzieningen. Ook beschikt Ede over een aantal (in ontwikkeling zijnde) hoogwaardige bedrijventerreinen.

Bedrijfspand huren in Ede

Bij ons doorzoek je eenvoudig het grootste aanbod bedrijfsruimte dat te huur staat in Ede. Het is heel simpel: filter op locatie en grootte van het pand, swipe door de getoonde resultaten en bekijk per object uitgebreide informatie. Heb je een interessant pand gevonden? Dan kun je gemakkelijk contact opnemen met de aanbieder. Zo vind je eenvoudig en snel jouw volgende bedrijfspand in Ede!

Bedrijfsruimte kopen in Ede

Ook als je een bedrijfspand wilt kopen in Ede ben je bij ons aan het juiste adres. Maak gebruik van onze database met historische informatie over het vastgoedaanbod en bekijk per object aanvullende informatie, zodat je een goed beeld krijgt van het aanbod in Ede. Zit er bedrijfsruimte tussen dat je bevalt? Dan kan je met een klik op de knop contact opnemen met de aanbieder. Lekker makkelijk toch?

Alternatieve vestigingslocatie:

Wageningen, Bennekom

De voordelen van Ventu

 Onafhankelijk: geen onderdeel van een makelaarsgroep en geen belang bij transacties

• Grootste aanbod: het totale aanbod van commercieel vastgoed, niet alleen van NVM-makelaars

 Verstand van de markt: put uit 16 jaar historische data over al het vastgoedaanbod 

• Transparant: alle informatie wordt dagelijks gecontroleerd en is te gebruiken buiten Ventu om

• Eenvoudig: vind makkelijk je kantoorpand dankzij de nieuwe manier van vinden op de website