0
0
objecten
0
0
objecten

Kantoorruimte huren of kopen in Delft

De voordelen van een grote stad maar ook van een dorp? Dat heeft Delft! Deze Zuid-Hollandse stad ligt tussen Den Haag en Rotterdam en is een goede vestigingslocatie voor kantoren. De stad heeft ruim 100.000 inwoners en kent een aantal uitstekende kantoorlocaties.

Delft ligt aan belangrijke wegen als A4 en A13 en is met omliggende steden verbonden zoals Den Haag en Rotterdam via het spoor. Ook heeft de stad een historisch centrum: wat wil je nog meer bij het zoeken van een geschikte locatie voor jouw volgende kantoorpand?

Kantoorpand huren in Delft

Kantoorruimte huren op Bedrijvenpark Ruyven of in de nabijheid van de TU Delft? Waar je je ook wilt vestigen in Delft: er is altijd wel interessant aanbod voor verschillende vragen. Of je nu een groot of klein pand zoekt, in het centrum of daarbuiten, in Delft kun je alle kanten op.

Het grote voordeel van Delft is natuurlijk de ligging. Binnen mum van tijd ben je in steden zoals Den Haag en Rotterdam, terwijl de huurprijzen hier een stuk lager liggen. Ook beschikt Delft over een hoogwaardig openbaar vervoersnetwerk: ideaal dus voor jouw volgende kantoorpand. 

Kantoorruimte kopen in Delft

Ook als je op zoek bent naar een kantoorpand om te kopen ben je in Delft aan het juiste adres. Het aanbod is divers, de prijzen relatief laag en de stad is én goed bereikbaar en beschikt over een gezellig centrum met tal van voorzieningen. Wat wil je nog meer?

Toch is zoeken niet altijd even makkelijk. Het aanbod is vaak versnipperd en incompleet. Bij ons zoek je in het meest actuele aanbod kantoorruimtes. Bovendien is elk pand voorzien van aanvullende informatie, zodat je altijd een goed overzicht krijgt van het huidige aanbod. 

Alternatieve vestigingslocaties:

Rijswijk,Wateringen

De voordelen van Ventu

 Onafhankelijk: geen onderdeel van een makelaarsgroep en geen belang bij transacties

• Grootste aanbod: het totale aanbod van commercieel vastgoed, niet alleen van NVM-makelaars

 Verstand van de markt: put uit 16 jaar historische data over al het vastgoedaanbod 

• Transparant: alle informatie wordt dagelijks gecontroleerd en is te gebruiken buiten Ventu om

• Eenvoudig: vind makkelijk je kantoorpand dankzij de nieuwe manier van vinden op de website