0
0
objecten
0
0
objecten

Bedrijfsruimte huren of kopen in Delft

Delft is ideaal gelegen tussen Den Haag en Rotterdam en ligt direct aan belangrijke verkeersaders als de A4, A13 en nabij de A12. Ook heeft Delft de beschikking over een treinstation, die de stad verbindt met verschillende steden binnen en buiten Zuid-Holland. Ook heeft Delft de beschikking over een groot aantal hoogwaardige bedrijventerreinen en een historisch centrum met een groot aantal voorzieningen.

Bedrijfspand huren in Delft

Bedrijfsruimte huren in Delft is niet eenvoudig. Het aanbod is versnipperd en de keuze uit locaties groot. Bij ons doorzoek je het grootste aanbod bedrijfspanden en kun je gemakkelijk filteren op locatie en metrage, zodat je snel een interessant object kunt vinden. Elke bedrijfsruimte is voorzien van uitgebreide informatie en als je gevonden hebt wat je zocht kun je eenvoudig en direct contact opnemen met de aanbieder van het bedrijfspand.

Bedrijfsruimte kopen in Delft

Koop je liever een bedrijfspand in Delft? Ook dan kun je bij ons eenvoudig het grootste aanbod doorzoeken. Maak gebruik van onze database met historische data over het vastgoedaanbod, swipe door het aanbod en bekijk interessante bedrijfsruimte in Delft. Heb je een mooi object gezien? Dan kun je gemakkelijk contact opnemen met de aanbieder van het pand. Zo wordt het vinden van een bedrijfspand om te kopen heel simpel!

Alternatieve vestigingslocaties:

Rijswijk, Wateringen

De voordelen van Ventu

 Onafhankelijk: geen onderdeel van een makelaarsgroep en geen belang bij transacties

• Grootste aanbod: het totale aanbod van commercieel vastgoed, niet alleen van NVM-makelaars

 Verstand van de markt: put uit 16 jaar historische data over al het vastgoedaanbod 

• Transparant: alle informatie wordt dagelijks gecontroleerd en is te gebruiken buiten Ventu om

• Eenvoudig: vind makkelijk je kantoorpand dankzij de nieuwe manier van vinden op de website