0
0
objecten
0
0
objecten

Kantoorruimte huren of kopen in Hoogeveen

Het Drentse Hoogeveen heeft bijna 40.000 inwoners en is ideaal gelegen aan belangrijke verkeersaders A28 en A37. Dit zorgt voor verbinding met steden als Zwolle en Groningen maar ook met Duitsland. Daarnaast beschikt Hoogeveen over hoogwaardig busvervoer, met naast aansluitingen met diverse Nederlandse steden ook aansluiting met onder andere Bonn en München. Ook beschikt de stad over een ruim opgezet centrum met een mooi aantal voorzieningen. Dit maakt van Hoogeveen een interessante vestigingslocatie voor kantoren.

Kantoorpand huren in Hoogeveen

Wil je graag kantoorruimte huren in Hoogeveen? De stad beschikt over een mooi aantal hoogwaardige kantoorlocaties zoals op bedrijventerrein De Wieken en Toldijk. Of je nu een groot pand zoekt bij de snelweg of een leuk pand in het centrum van Hoogeveen? Er is altijd een mooi aanbod kantoorpanden in Drenthe beschikbaar. 

Het grote voordeel van je vestigen in Hoogeveen is natuurlijk de bereikbaarheid dankzij de ideale ligging aan de A28 en A37. Maar ook zijn hier de huurprijzen relatief laag wat Hoogeveen tot een uitstekende vestigingslocatie maakt. 

Kantoorruimte kopen in Hoogeveen

Op zoek naar een kantoorpand om te kopen in Hoogeveen? Wil je graag wat kopen op bedrijventerrein Buitenvaart of in het gezellige centrum? Naar wat voor type kantoor je ook zoekt: als het beschikbaar is vind je het bij ons. Wij bieden je het grootste en meest actuele aanbod kantoorruimte in Hoogeveen. Bovendien is elk object voorzien van aanvullende informatie, zodat je altijd een goed overzicht krijgt van het huidige aanbod. Handig toch?

Alternatieve vestigingslocaties:

Beilen, Coevorden, Hardenberg

De voordelen van Ventu

 Onafhankelijk: geen onderdeel van een makelaarsgroep en geen belang bij transacties

• Grootste aanbod: het totale aanbod van commercieel vastgoed, niet alleen van NVM-makelaars

 Verstand van de markt: put uit 16 jaar historische data over al het vastgoedaanbod 

• Transparant: alle informatie wordt dagelijks gecontroleerd en is te gebruiken buiten Ventu om

• Eenvoudig: vind makkelijk je kantoorpand dankzij de nieuwe manier van vinden op de website