0
0
objecten
0
0
objecten

Omgeving Ede

Ede is een prachtige stad gelegen in Gelderland een heeft een prachtige omgeving voor het zakenleven. In de omgeving Ede biedt Ventu een aanbod van verschillende vrijstaande bedrijfsruimtes, kantoorruimtes en winkelruimtes, met verschillende doelgroepen en grootte. De omgeving Ede is goed te bereiken via het openbaar vervoer of de snelweg. In de omgeving Ede zijn verschillende bedrijventerreinen waar al grote bedrijven zijn gevestigd zoals Lukkien, Iddink, Plantion, en Tholu.

Bedrijfsruimte in Ede

In Ede zijn meerdere bedrijfsruimtes op bedrijventerreinen te vinden, stuk voor stuk goed gelegen aan de snelweg, en ook allemaal met een andere doelgroep. In Ede wordt het vestigen op deze bedrijventerreinen gestimuleerd door de doorgang naar de terreinen makkelijker te maken.

Wilt u meer lezen over bedrijfsruimte in Ede? Klik dan hier

Kantoorruimte in Ede

De kantoorruimtes in Ede zitten verspreid tussen zowel het Centrum van Ede als op de bedrijventerreinen. Een aantal bedrijventerreinen hebben als doelgroep specifiek kantoren, waardoor Ede een zeer interessante plek wordt voor bedrijven die zoeken naar een kantoorpand.

Wilt u meer lezen over kantoorruimte in Ede? Klik dan hier

Winkelruimte in Ede

In Ede Centrum kan er goed gewinkeld worden, en dat is de reden dat er afgelopen jaar weer 60 nieuwe ondernemingen bijkwamen. Ook is Ede uitgeroepen tot gelukkigste stad ter wereld in 2017, en er zijn nog goede locaties over voor een winkelruimte. In Ede Centrum of in 1 van de kleinere winkelcentra in de omgeving, Ede heeft een plekje over.

Wilt u meer lezen over winkelruimte in Ede? Klik dan hier