0
0
objecten
0
0
objecten

Kantoorruimte huren of kopen in Assen

Het Drentse Assen is een uitstekende vestigingslocatie als je op zoek bent naar een kantoor in een kleinschalige stad met volop voorzieningen. Assen beschikt over een gezellig centrum en een trein- en busstation die de stad verbindt met omringende steden. Daarbij ligt Assen ook aan de A28 en vlakbij Groningen Airport Eelde. Ideaal dus!

Kantoorpand huren in Assen

Huren in Assen maar zie je door de bomen het bos niet meer? Het grootste aanbod kantoorruimte in Drenthe vind je bij ons. Zoeken is heel simpel: filter op locatie en metrage, swipe door de resultaten en bekijk per object aanvullende informatie. Een interessant pand gezien? Neem dan direct contact op met de aanbieder en vind jouw volgende pand in Assen!

Kantoorruimte kopen in Assen

Koop je liever in Assen? Dan bieden we je de mogelijkheid om het grootste en meest actuele aanbod te doorzoeken. Bovendien kun je gebruik maken van de database met historische data over het vastgoedaanbod. Zo krijg je een goed beeld over het beschikbare aanbod en kun je een goede keuze maken wanneer je een kantoorpand wilt kopen in Assen.

De voordelen van Ventu

 Onafhankelijk: geen onderdeel van een makelaarsgroep en geen belang bij transacties

• Grootste aanbod: het totale aanbod van commercieel vastgoed, niet alleen van NVM-makelaars

 Verstand van de markt: put uit 16 jaar historische data over al het vastgoedaanbod 

• Transparant: alle informatie wordt dagelijks gecontroleerd en is te gebruiken buiten Ventu om

• Eenvoudig: vind makkelijk je kantoorpand dankzij de nieuwe manier van vinden op de website